tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kevään voimavärejä



Kevät on täällä. Virallisesti. Onhan huhtikuu. Kesäaika. Pääsiäinenkin on ohi. 

Keväällä valon lisääntyessä kotiinkin eksyy värikkäitä yksityiskohtia beigen ja vaalean rinnalle. Pääsiäiskoristeita en hankkinut, mutta suklaamunia tuli silti ostettua. Marimekon ihanan pirteäkuosinen keittiöliina tuo keväisen tunnelman koko keittiöön. Se taitaakin olla ainut väriläiskä koko asunnossa tällä hetkellä. Tekee melkein mieli etsiä muuallekin kotiin jotain tämmöistä voimaväriä! Tykkään  niin noista raikkaista väreistä, mutta jostain syystä kodissa niitä näkyy vain pieninä ripauksina. Tuon keittiöpyyhkeen värit sointuvat hyvin pääsiäismunien väritykseen, jotka ovat kyllä jo tähän mennessä kadonneet kupistaan.;) Vaikka myönnänkin suklaamunien kadon johtuneen parista herkkusuusta, luulen silti, että kissaneideilläkin on ollut näppinsä pelissä ja suklaamunia löytyy vielä juhannuksenakin mitä erikoisemmistä paikoista... 



Pääsiäisen vietimme siis poissa kotoa, vanhempiemme luona. Nautimme herkuista, olimme paljon ulkona ja käväisimme jopa mökillä jäätietä pitkin! Aika riensi siivillä. Onneksi pääsiäisen tuomasta vapaudesta ei tarvitse heti luopua, sillä lomani jatkuu vielä. Nyt yritän keksiä, miten käyttäisin tämän viikon loman kotona hyödykseni. 

Miten pääsiäinen meni? Tuliko suklaaöverit? ;)

Lomaileva Mirppu :)





12 kommenttia:

  1. Ehdotan loma-aktiviteetiksi ravintolailtaa minun kanssani! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei yhtään huono aktiviteetti. ;) Mites olisi lounas perjantaina? Mahdollisesti myös ilta kyllä käy!

      Poista
    2. Voi ei, perjantai on mulla jo täyteen buukattu :( Mutta lauantaina ja sunnuntaina päivällä olisi molempina vapaata...

      Poista
    3. Palataanpas asiaan viestillä, harmi ettei nyt perjantai onnistu. :)

      Poista
  2. Onpas kaunis kuva keittiöstä, ihania värejä ja yksityiskohtia :) Erityisesti toi keittiöliina on aivan ihana! Meillä on aina vaan jotain vanhoja ja tylsännäköisiä keittiöliinoja, kun monesti ei tule ajatelleeksi, että niilläkin saisi keittiön ilmettä muutettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna!:) Omaa pientä ja piskuista keittiötä on aina välillä kiva piristää. Olen kovin tykästynyt minäkin tuohon keittiöliinaan, se antaa jotenkin niin kivasti väriä. Suosittelen keittiöliinaostoksia Marimekon tai Finlaysonin myymälässä. Sieltä saa jo kympillä arjen luksusta!

      Poista
  3. Tällaiset ihanat, keväisenväriset kuvat saa kyllä heti nostettua hymyn huulille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada sinut hymyilemään! Värit kyllä piristävät ja saavat hyvälle tuulelle. :)

      Poista
  4. Ihana tuo keittiöliina. :)
    Sait sinä sittenkin vähän pääsiäistä kotia laitettua. Itse just eilen näpertelin aiheesta kirjoituksen ja se pääsiäinen meni kotona ollen. Aurinkoisista päivistä johtuen tuli paljon ulkoiltua. :)
    Suklaa ei mulle maistu joten ei tullut suklaa vaan lakuöverit. :D

    Aurinkoista kevättä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! Sain vähän joo laitettua. ;) Mitään kovin villiä mullistusta ei tehty, mutta jostain se on aloitettava! Täytyypä käydä lukaisemassa pääsiäispostauksesi! Lakuöverit olisi kyllä voineet tapahtua täälläkin yhtälailla! :D Aurinkoista kevättä!

      Poista
  5. Eei tullut onneksi övereitä, taisin syödä vain muutaman munan. Jee, hyvä minä! :D

    VastaaPoista
  6. Upeaa! Ihania kuvia! ;) Mul tuli överit. ;D

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)