maanantai 28. tammikuuta 2013

Uusi lampunvarjostin



Esittelen teille uuden (jo itseasiassa pari kuukautta vanhan) lampunvarjostimen, joka muutti makuuhuoneen värimaailmaa yllättävänkin raikkaaksi aiempaan harmaan-hopeaan varjostimeen verrattuna.  Muutos ei ole mikään henkeäsalpaava, mutta nyt lamppu on kokonaisuutena omaan silmääni paljon mukavampi katsella.




Pieni, mutta mielestäni kiva muutos! Valokin hohtaa valkoisen varjostimen kautta huoneeseen paljon paremmin ja pääväritykseltään beige makuuhuone saa vähän raikasta boostia valkeiden tyynyjen kera. :)

Mukavaa maanantaita!

Mira

20 kommenttia:

  1. Ompa se hiaano! Meil on samantyylinen lampunjalka ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sittenhän mun täytyy sanoa, että sulla on loistava maku. ;)

      Poista
  2. Nätti lamppu! :) ja ihanan valkoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista. :) Pidän valkoisesta kovin. Mulla on nyt meneillään kai "se valkoinen kausi", kun haluaisi heitellä valkoista kaikkialle. ;) Mutta toistaiseksi vain pieninä ripauksina...

      Poista
  3. Kiva juttu että jätin kommenttia blogiini niin löysin tänne, näyttää pikaisella silmäykseltä juuri siltä että palailen toistekin :)
    Kivaa viikonalkua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Heidi! Kiva että tulit visiitille, ja vielä kivempi, jos käväiset toisenkin kerran. :) Mukavat viikonalut sinnekin!

      Poista
  4. Upea! Oikeastaan toi on juuri sellainen mikä mulla on vielä hankinnassa, tosin vähän isommalla varjostimella vaan. Onko toi lampunjalka Pentikistä? Mä oon ostamassa joko ton hopeisen tai valkoisen mutta en osaa päättää :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen sinulle nyt jymypaljastuksen. Olin aikeissa ostaa Pentikilta vastaavan lampunjalan. Mutta kuinka ollakaan, Clas Ohlosonilla jotain pakastepussitarjouksia tonkiessani törmäsinkin tähän lamppuun! Jo ostaessani oli tarkoitus vaihtaa Ohlsonin lampunvarjostin johonkin parempaan, mutta niinhän se sitten jäi... Nyt sitten Ikeassa taas tarjouskoreja tonkiessani törmäsin tähän lampunvarjostimeen, joka natsasi mainiosti! Itse olen tykännyt kyllä tuosta hopeasta. vaikka se Pentikin valkoinenkin on kyllä kaunis. :) Mutta jokusen roposen säästin. ;)

      Poista
  5. Hei Mira, kiva kun kävit blogissani jättämässä puumerkkisi, suurkiitos palautteestasi! Tulin heti uteliaana vastavierailulle. Ihania kuvia, varsinkin noi matkakuvat, arvaa menenkö seuraavaksi aurinkomatkojen äkkilähdötlistaa tutkimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Riikka, enköhän eksy blogisi puolelle uudelleenkin ihailemaan. Kiva kun ilahdutit päivääni mukavalla kommentilla! ..ja minua ei saa laittaa maksumieheksi, vaikka nyt matkan varaisitkin (suosittelen!) ;)

      Poista
  6. Näyttääpä todella kivalta tuo lamppu. Lisäksi tuo tyynynpäällinrn on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta, nyt lamppu miellyttää allekirjoittaneenkin silmää enemmän kuin aiemmin. Ja kyllä kelpaa lueskella kirjojakin tuon lampun loisteessa!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Elisa-Maria! Ja hei, kiva kun liityit lukijaksi. :)

      Poista
  8. Tosi hieno lamppu! :) Oli ihana piristys vierailla blogissassi, ihania sisustusjuttuja, kauniita tulppaaneja ja hienoja kuvia! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miramekko kivasta kommentistasi! Kiva kuulla, että tykkäsit. Toivottavasti "eksyt" tänne jatkossakin. :)

      Poista
  9. Moikka ! Näin ensikertailaisena blogisi puolella, täytyy kyllä sanoa että tykkäsin hirveesti :--) Varsinkin ottamasi kuvat mielytti heti silmää!

    ps. sen verran vielä utelisin, että onko tuo lampunjalka ihan pentikin, vai mistä oot moisen ihanuuden löytänyt ?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimi kommentistasi, oikein mukavaa että tulit vierailulle ja tykkäsitkin vielä! Käydä saa jatkossakin. :) Lampunjalka on niinkin muodikkaasta mestasta kuin Clas Ohlsonilta ja varsin edukas sellainen onkin. :)

      Poista
  10. Käynkin varmasti ;)! ..ootko milloin tuon hankkinut, onkohan niitä vielä myynnissä vai onko joku vanhempi? TAHTOOTAHTOO MYÖS !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa löytyy sitä näköjään vielä! Omani ostin jo yli vuosi sitten, mahtaako peräti olla kaksi vuotta vanha tuo jalka. Valaisimen nimi on vaatimattomasti Glamour. Löytyy täältä (hopeinen): http://www.clasohlson.com/fi/P%C3%B6yt%C3%A4valaisin-Glamour/Pr364079000?showRatings=true

      Lampunvarjostin on tosin erikseen ostettu kuten tässä kirjoittelinkin.:)

      Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)