maanantai 4. maaliskuuta 2013

Onnea on puhdas keittiö
Onnea on puhdas keittiö - varsinkin jos kodissa on tupakeittiö, jonka sotkuisuutta ei pääse pakoon sitten millään, vaikka kuinka yrittäisi katsoa muualle. Viikonloppuna ihana aurinko näyttäytyi useaan otteeseen. Samalla se paljasti muutaman sellaisen pölyisen ja suorastaan törkyisen kohdan, jota rätti (ja silmä) talven hämärässä oli vältellyt tehokkaasti. Vaikka tunnustaudun aika tarkaksi varsinkin keittiön siisteydessä, kevään valossa keittiö oikein huusi pientä kuurausta, joten rätit ja pesuaineet oli kaivettava esiin! Kun keittö on järjestyksessä, pystyy paremmin rentoutumaan ja nauttimaan siitä pehmeästä auringonvalosta.

Maaliskuun ensimmäinen viikonloppu kului ihanasti ystävien seurassa ja sunnuntaina pyörimme ahkerasti asuntonäytöissä, joissa auringonvalo tulvi ihanasti kauniisiin asuntoihin, unelmat saivat siivet ja haaveet kasvoivat todellisiksi. Ehkä meillekin joskus löytyy Se Oma asunto, jonka pesualtaita ja pintoja pääsee kuuraamaan vieläkin suuremmalla intohimolla kuin vuokra-asunnon vaatimattomia pintoja. :)

Keväästä iloiten, 
Mira

7 kommenttia:

 1. JuttaEmilia laittoi minulle tämmöisen ihastuttavan kommentin:

  "Oih ja voih. Löysin kauniin blogisi erään toisen kautta, ja kuinka kaunis sivusto täältä paljastuikaan. Aivan uskomattoman upeita kuvia. Tulin heti hyvälle mielelle, kiitos!

  JuttaEmilia// dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi "

  Mutta minä rähmäkäpälä vahingossa puhelinta räpeltäessäni ja innostuneena kivasta kommentista poistin kommentin. Se ei ollut lainkaan tarkoitus. Kiitos JuttaEmilia päivääni ilahduttaneesta kommentista ja tervetuloa seuraamaan jatkossakin! :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kristasein! Puhdas keittiö on tärkeä asia :)

   Poista
 3. Aivan ihanan näköinen keittiö! :)

  VastaaPoista
 4. Heh, olet kyllä oikeassa! Oli mukava palata kotiin matkalta kun keittiökin oli putipuhdas :D ...äiti asui meillä koiravahtina ja oli pistänyt kuuraten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, teillä on oikein kuurauspartio käynyt hoitamassa homman. ;)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)