tiistai 10. syyskuuta 2013

Pieni herkkuhetki ja uusi tarjotin


Mitäpä mahtaa osuvasti nimetty kuppi sisältää? Suklaata, karkkia, keksejä... Niitä luulin tästä kupista popsivani, kun tämän kupin sain. Hiukan ironisestikin kupin sisältö on kuitenkin huomattavasti terveellisempi! ;)





Kupissa siis asustavat syyssadon "hedelmät", pari minitomaattia, jotka jotenkin onnistuivat sinnittelemään kuuman kesän läpi pihallamme punaisiksi ja herkullisiksi pieniksi tomaateiksi! Lisää on tulossa, jo hiukan nuupahtanut tomaattipensaamme yllätti ja näyttää vielä syyskuussakin olevan iskussa. 


En voinut vastustaa kiusausta, kun käväisin tänään DomDom-sisustusliikkeessä työpäiväni päätteeksi, mukaani tarttui edullisesti tarjouksessa ollut Spiralin tarjotin. Tarjottimen kuviointi on kangasta, joka on kauniisti upotettu tarjottimeen pinnoitteen alle. Aivan ihana idea! Tarjottimen alennettu hinta oli 24 euroa, joten pakkohan tarjotin oli napata mukaan. Varsinkin viimeisessä kuvassa erottuvat saarrekkeeltamme kauniisti Spiral-tyyny ja saman merkkinen, eri kuosilla varustettu tarjotin.

Syksykausi on kiva siitä, että uudet syysmallistot hyökkäävät kauppoihin. DomDomiinkin oli tullut paljon uutta, varsinkin kauniita printtijulisteita oli tullut lisää valikoimiin. Valikoimaa pääsee muuten kurkkimaan myös täältä. Tamperelaiset siis nopeasti täydentämään julistevalikoimia. ;) 

Mira 



10 kommenttia:

  1. Niin kauniisti sisustat, yksinkertaista ja tyylikästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia, sinä se aina niin kivalla kommentilla muistat. :)

      Poista
  2. Kääk, miks nyt tuntuu joka blogista löytyvän linkki johonkin kivaan kauppaan. Kivaahan se on vinkkejä saada, mutta ei silti voi kaikkea saada. :)
    Syksyisin iskee tää sisustusvimma aina itselleenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on niin sen aika, että kaikki miettivät uusia juttuja syksyn sisustukseen. Menin pistämään nokkani eilen Stockmannin osastolle ja voi vitsi, siellä oli vaikka mitä ihanaa syystavaraa!! Mutta voipa sentään "ikkunashoppailla". ;)

      Poista
  3. Ihania julisteita tuolla! Löysinkin pari kivaa tulevaan lasten huoneeseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta löytyi aivan ihania julisteita, hiukan erilaisia ja sympaattisia. Babylle just hyviä myös!

      Poista
  4. Meilläkin olis tullut paljon tomaatteja, mutta Emilia kävi keräämässä sadon pariin kertaan vähän liian aikasin.
    tuo rahi on kyllä kiva ja sopii teille hyvin! Me ei sitä nyt vielä otettu, jotenkin aattelin et on meille ehkä vähän liian harmaa. Täytyy vielä etsiskellä tai miettiä sitä pentikin rahia, mut sitä ennen varmaa meille tulee muutama muu juttu ensin, kun on sen verran kalliimpi rahi. Ihania julisteita muuten tuolla. Walldesignilla on myös kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että teillekin on tomaatteja tullut hyvin :) Minä olen niin huono puutarhuri, että olin noista kahdestakin aivan onnellinen. Eihän niitä nyt raaski syödä, niin kovan työn niiden kasvattamisessa on tehnyt! Se Pentikin rahi sopii teilel varmasti kuin nenä päähän, se on todella kaunis. Joulupukin toivelistalle vaan. ;) Walldesignin valikoima uusiutuu tosi harvoin (tai sitten en osaa seurata tarpeeksi usein), mutta siellä on kyllä kauniita julisteita sielläkin. Paikallista yrittäjää on kuitenkin tuettava. :)

      Poista
  5. Onpa nätti tuo tarjotin! :) Miltä maistuu oman maan tomaatit? Meillä oli viime vuonna pieni tomaattitarha parvekkeella, mutta niistä tuli tosi kitkerän makuisia tomaatteja, ei ollenkaan hyviä.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän itsekin tarjottimesta hurjasti, onnistunut aleostos mielestäni. :) Oman maan tomaatit maistuvat yllättävän hyviltä, aika makeilta jopa. Joskus vanhempieni luona olen huomannut saman: jotkin lajikkeet ovat vähän kitkerämpiä. Myös lannoite saattaa vaikuttaa. Emme käyttäneet lannoitteita lainkaan. Lähiruuan lisäksi tämä on siis ihan luomuakin! :)

      Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)