tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tyttöjen kesäteatterireissuPuuh, olenpa pitkään hautonut näitäkin kuvia itselläni. Käväisimme tyttöporukalla kesäteatterissa ja tunnelmat olivat seuraavat:

Auto on lastattu tytöillä ja kesäisellä mielellä! Matka kohti tuntematonta, Rönnin kesäteatteria, on alkanut. Aurinkokin pilkahtelee puiden latvustossa kiemurrellessamme pieniä hiekkateitä jossakin Oriveden nurkilla, mutta pitkän matkan aikana ehtii jopa sadekin seuraksemme. Tyttöset jo pohtivat, että hitsi, täytyy vaihtaa hame housuihin ja harmi, etten ottanut sitä sadetakkia mukaan, onkohan katsomo katettu?

Googlemapsin, mainion kartturin ja loistavan kuskin hienosti luotsaamana päädymme kuin päädymmekin loppuunmyytyyn esitykseen, Rikos ja Rakkaus. Ei, katsomoa ei ole katettu, mutta eipä tuo haittaa auringon killittäessä taivaalla esityksen loppuun saakka. 

Hame silti vaihdetaan housuihin, mutta sitä harmittelevat lopuksi ainoastaan hyttyset.
Kahvit ja pullat nautitaan tehokkaasti jo ennen esitystä ja siksi aikaa onkin rannassa tepasteluun.
Kotimatkalle suuntaavat kesäteatterilaiset köröttelevät kotiinkin vielä kauniissa maisemissa, eikä vieläkään sadetakkia kaipaa kukaan! Tosin ruokaa kaipaa jokainen, joten "ratsastamme" auringonlaskuun (ja grillille)! :)

Tänks, Mirppu kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)