perjantai 17. toukokuuta 2013

Hei, muutetaan jo!


Varmaan joku jo hermostuu, kun en saa mitään järkevää sanotuksi, vaan odotan muuttoa yhtä paljon kuin muumipeikko kevättä, enkä malta olla mainitsematta siitä jokaisessa käänteessä. Kuten kuvasta näkyy, myös naukulit ovat pakanneet kimpsut, kampsut ja itsensäkin muuttolaatikoiden uumeniin, sillä hei, let's move already! Tyypit ovat selkeästi vähän huolissaan siitä, pääsevätkö mukaan. Minä olen huolissani siitä, tuleeko muuttopäivä koskaan, vai venyykö tämä kuukausi ikuisuuksiin. ;) Vielä 14 päivää.

Mukavaa perjantaita, kuulemma on hellettä luvassa!

Mira

18 kommenttia:

 1. Hah, tiedän niin sun tunteen! Meilläkin se 14 päivää enää muutoon, en malttaisi millään odottaa! Tosin, meillä on vielä aika paljon pakkailtavaakin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, sullakin on siis ihan samat fiilikset. :) Musta tuntuu, että muuttoon on VIELÄ 14 päivää, onhan tässä jo odoteltu niin kauan. Ei vaan tosiaan malttaisi. :) Pakkailtavaa meilläkin on, vaikka aika hyvin ollaan pakattu kaikki, mitä on voinut tähän mennessä laatikoihin heittää huoletta. Nyt pitää jo puntaroida, mitä tarvitsee kahden viikon aikana... Tsemppiä pakkauksiin!

   Poista
 2. Kyllä se sieltä tulee! Odottavan aika on pitkä, varmaan tässäkin tapauksessa, mutta hyvää kannaattaa odottaa :) Liuta kliseitä, mutta kaikki taitavat pitää paikkansa! :)
  Ihana Tiuhti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa. :) Kannattaahan sitä tietysti odottaa, kyllä se sitten tuntuu ihanalta päästä viimein odotuksen jälkeen asuntoon huokailemaan ja touhuamaan. Tiuhti on ihan laatikkopinon kunkku! <3

   Poista
  2. Niinpä, saa sitten rauhassa laitella uutta kotia! :) Laitoin sulle tunnustuksen blogiini, käyppäs kurkkaa kun muuttotouhuilta ehdit :)

   Poista
  3. Oih, ihanaa, kiitos Marianne!! :)

   Poista
 3. Jaksaa jaksaa! ;) Kissat on aina niin innoissaan noista pahvilaatikoista :D Mini ja Mörkökin oli ihan onneissaan, kun muutettiin ku saivat koluta ja rapsutella niitä laatikoita. Ja sinne tavaran määrään tunkivat ittensä väkisi nukkumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaisikin! :D En muista milloin olisin viimeksi ollut näin malttamaton. Kissat kyllä jotenkin tykkää rapistella niissä, niistä tämä muutto on kovin jännittävää. Aina kun pakkaa, niin kummatkin pyörii ihan innoissaan ympärillä ja tunkee laatikkoon mukaan.

   Poista
 4. Voih ihana, hää varmistaa ainakin mukaan pääsyn. Tai ajattelee saaneensa paljon pahvilaatikoita leluikseen. :) Kissathan niin rakastavat pahvilaatikoita.
  Kaks viikkoa menee nopeasti ja tuo on hauska vertaus kuin muumipeikko kevättä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ettei varmasti unohdu kelkasta! Saapas nähdä kuinka meidän tyttöset sopeutuvat uuteen ja outoon paikkaan, he kun eivät elämänsä aikana ole käyneet kuin muutamassa paikassa. Viimeksi visiitillä siskoni luo kummatkin istuivat (tavallisesti inhoamassaan) kopassa lähes koko vierailun ajan, eivätkä tohtineet tulla ollenkaan ulos.:)

   Poista
 5. Tosi nopeaanhan sulla jo muutto edessä on! Ja sillä aikaa kehotan tekemään kaiken mahdollisen! Meille nimittäin tuli ihan hirvee kiire lopulta, vaikka kaikki oli jo muka valmista... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan se on, ei enää pitkästi! Niin lähellä, mutta silti niin kaukana! Vaikka ollaan hyvin aloitettu, pelkään että meille käy samoin...

   Poista
 6. tosi kiva kun jätit blogiini kommenttia niin löysin tänne sinun blogiisi! pari viikkoa menee vilauksessa, malttia vain... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Neela! Yritän aina käväistessäni jättää pienen merkin, kiva että tulit vastavierailulle. Ja tervetuloa lukijaksi. :) Ja niin, pari viikkoa tuntuu vielä niin ikuisuudelta, mutta viikon päästä onkin jo varmasti pieni paniikki-tohina päällä. ;)

   Poista
 7. Hei muuttopäivähän on jo ensi viikolla! Eli ei siis aika eikä mikään. Ymmärrän kyllä, että olet malttamaton, onhan se teidän ikioma koti! Ja jee mäkkärin pahvilaatikoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä onkin. ;) Täällä jo lasketaan päiviä. :) Meidän nykyisessä kämpässä on tosi kuuma, joten odotan innolla vähän väljempään asuntoon muuttamista.

   Poista
 8. Iloa ja jaksamista sinne muutto-odotukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Muutto-odotus on kyllä ihanaa, mutta hitsi miten tämä kuukausi tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan. :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)