perjantai 3. toukokuuta 2013

Innostunutta tohinaa ja muuton kohinaa


Viimeisestä postauksesta on kulunut jo tovi. Sille on syynsä, nimittäin täällä tohistaan ja kohistaan innostuksesta niin, etten meinaa sanaa suustani saada. Tasan kuukauden päästä nimittäin pääsemme muuttamaan ensimmäiseen ikiomaan kotiimme. :) Nimikirjoituksia on raapusteltu niin moneen paperiin, ettei uskoisi. Uudeksi kodiksi valikoitui lopulta 2008 valmistuneen luhtitalon ilmava ja tilava kaksio, jonka perään huokailimme pitkään ja vaikka kuinka kolusimme läpi muita asuntoja, ei mikään tuntunut niin omalta kuin tämä tuleva kotimme. Onneksi ostajan markkinat takasivat sen, että asunto oli vielä myynnissä, kun tuo maagiset 10% asunnon hinnasta oli saatu säästöön. En olisi heti arvannut hankkivani kaksiota, mutta nyt se tuntuukin jo aika järkevältä valinnalta, koska onhan tämän asunnon tarkoitus olla ensimmäinen kynnys matkalla kohti omakotitalon rakentamista, joka on kuitenkin meidän ultimate-haave numero 1.

Uusia hankintoja on tehty ja suunniteltu rutkasti, sillä kaikki huonekalut menevät uusiksi muuton yhteydessä. Laatikkojen rapinaa ja täyttelyä aloiteltiin eilen vanhassa asunnossa, joka tuntuu nyt niin pieneltä, kun tietää mihin on pian pääsemässä. Voi tätä jännitystä!

Mira

20 kommenttia:

 1. Onnea sylin täydeltä! Mikä mahtava tunne, ymmärrän täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia ihanasta kommentistasi! Kieltämättä tunne on mitä mahtavin, eikä millään malta ajatella mitään muuta. :)

   Poista
 2. Onnea, varmasti ihana tunne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista, tunne on kyllä loistava, en millään malttaisi odottaa edes (alle) kuukautta. :)

   Poista
 3. Ihmettelinkin jo mihin sinä olet kadonnut, mutta tuo selittääkin kaiken. :)
  Onnea! Todella ihana uutinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minttu.:) Kiva että jopa ehdit kaipailla. Ihanaa, että täällä ollaan ihan fiiliksissä mukana! Tosiaan mielessä on pyörinyt niin monta muuttoon liittyvää asiaa, ettei koneelle ole tarpeeksi ehtinyt. Täytyy yrittää korjata tilanne! :)

   Poista
 4. Paljon onnea!! Muistan sen tunteen kun ei millään olisi malttanut odottaa että pääsee muuttamaan ja katsomaan tarkemmin "mitä sitä on tullut ostettua" :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonsku!! Tunne on juuri tuollainen... Onneksi meillä on asuntoilmoituksen kuvat tallessa, niin aina välillä voi niitä tutkailla ja muistella näytössä olleita fiiliksiä ja huokailuja. Mutta kieltämättä olo on varsin malttamaton...

   Poista
 5. Täälläkin ollaan niin innoissaan!! :) Kuukausi menee äkkiä, vaikka se odottavan aika on pitkä :) Tullaan sit heti nuuskimaan teidän nurkat kun pääsette muuttamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tekin myötäelätte meidän tunnelmia.:) Onhan tämä jännittävää! Kuukausi on todella lyhyt aika ja se menee varmasti hujauksessa, mutta kyllä siihen tällä hetkellä tuntuu olevan liian pitkä aika. Ja olette tervetulleita nuuskimaan nurkat heti kun mahdollista! Tosin alkuun siellä taitaa ollakin pelkästään nurkat nuuskittavina, kun huonekalujen hankinta lähtee hissukseen liikkeelle.

   Poista
 6. Onnea! Varmasti hieno tunne päästä ekaan ikiomaan asuntoon, vieläpä noin kivaan sellaiseen. Meillä tuo 10 % säästämisurakka alkoi vasta puoli vuotta sitten, joten vielä pitää vähän odotella ennen kuin alkaa omistusasuntoa katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna onnitteluista. :) Asunto on juuri sitä mitä toivoimme. On niin hyvä fiilis, kun on omalla työllä saanut rahan säästöön ja hankittua tämänhetkisen unelma-asunnon. Säästäminenkin on mukavaa aikaa. Se on palkitsevaa ja on kiva seurata rahasumman kasvamista säästötilillä. Samalla voi jo suunnitella tulevaa. Tsemppiä säästöponnisteluihin!

   Poista
 7. Ehkä ihan parasta, että muutatte ihan melkein lähestulkoon tuohon naapuriin. :) Mahtista! Ja onnea vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin! Oot mun henkilökohtainen puutarhuri sitten, kun olen ihan kädetön kaiken kasvillisuuden kanssa. ;)

   Poista
 8. Oi loistavaa! Tuo on niin kyllä teiän näkönen tönö :) ootte kyllä niin onnekkaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! <3 Ei mikään muu tuntunut yhtä hyvältä, kyllä tää vaan on just eikä melkein meille sopiva.

   Poista
 9. Oi, mahtava juttu! Onnea oman asunnon hankinnasta :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan mahtavaa! Oon ihan fiiliksissä, vaikka toisaalta tuntuu, ettei ole vielä tajunnut koko juttua... Kiitos, Reetta! <3

   Poista
 10. Paljon onnea omaan uuteen ja ihanaan kotiin <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)