keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Työpöydän valaisinvaihtoehdot

Valaisin työnurkkaukseen? Vaihtoehdot: Milk, Woodlamp, Modern artTupla kupla

Uusi vuosi ja uudet pohdinnat myös sisustusrintamalla! Olen haaveillut työpöydällemme valaisimesta, mutta vielä en ole ehtinyt työpöydän nurkkaa aiemmin sen ihmeemmin miettimään. Nyt kuitenkin oli pakko koota ajauksia kasaan mieluisan valaisimen löytämiseksi! Työpöytähän sijaitsee aika keskeisellä paikalla olohuoneessa, joten mitään "perustyöpöydän valaisinta" en siihen haluaisi, vaan jonkin sellaisen, joka toisi veikeää ilmettä ja sopivaa valoa työpöydän äären sekä myös koko huoneeseen. Työskentelyn kannalta tärkeää valaistusta työpisteeseen tulee jo katossa olevista kohdevalaisimista, joten myönnettäköön, että lähinnä valaisimen pohdinta on sisustuksellinen ratkaisu tuomaan välillä myös sitä vähän epäsuorempaa valaistusta, josta aina vouhkaan. ;) Vaikka vaihtoehdot ovat monessa blogissa viuhuneet trendivalaisimet ja varmaan jollain tapaa kliseisimmätkin vaihtoehdot, toivon silti joskus omistavani vaikka kaikki nämä!
Pienen pohdinnan päätteeksi päätös oikeastaan tehtiin puolestani, kun huomasin Milk-valaisimen olevan alennuksessa Finnish Design Shopissa! Siispä aleruuhkien jälkeen pitäisi ovella koputella lähetti tämä valloittavan herttainen, leikkisä ja meille juuri oikea valaisin kainalossaan! Ja kyllä valaistuu tämäkin harmaa talvi!

Mira :)

5 kommenttia:

 1. Eikä Miraaaa... Milkki on ollut meidän listalla jo viime kesästä lähtien. :D Voi meitä samiksia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tuire voi Tuire! Kuinka ollakaan, olemme taas samojen juttujen perässä! Nyt kannattaa tilata, saa hiukan edullisemmin FDS:sta. :)

   Poista
 2. Hyvä valinta. Meillä on Milk-valaisin ja olen tykännyt.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)