torstai 2. tammikuuta 2014

Ateenan aamu ikkunalla
Joku saattaa muistaa, että jo taannoin ihastuin Iittalan Ateenan aamuun ja kirjoitinkin siitä toivelistalleni tänne postauksessa sisustushoukutuksistani. Joulupukkikin oli selvästi ollut tietoinen toiveestani, sillä joulun yksi parhaista lahjoista oli tämä ikkunallamme nyt tuota surkeaa ja hämärää keliä piristää Ateenan aamu! Syyskuussa tekemäni toivelista on muuten nyt koluttu läpi kokonaan. Kaikki kollaasin houkutukset nimittäin löytyvät nyt kotoamme. :) Olisiko siis aika suunnitella uutta listaa?

Nyt vain odotan kauniita talvikelejä, jolloin nämäkin upeat koristukset pääsevät ikkunalla heijastamaan kevätaurinkoa ja valoa.

Mira


2 kommenttia:

 1. Iskin silmäni tuohon ruokapöytään, onko se minkä merkkinen? Neljän hengen? Meillä on juuri valkoisen ruokapöydän metsästys käynnissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Hanilo! Ruokailutilan suunnitelmista kirjoittelin joskus taannoin toukokuussa, joten täytyi itsenikin turvautua tämän postauksen tietoihin, niin nopeasti olin jo tiedot unohtanut. Postaus löytyy täältä: http://kaapatuthetket.blogspot.fi/2013/05/suunnitelmia-ruokailutilaan.html

   Eli pöytä on Askosta ja on kuuden hengen pöytä, nimeltään Shout. Ostohetkellä pöytä sattui olemaan alennuksessa alle 300 euroa, voi olla että samaan hintaan pöydän voi taas pian löytää! Pöytä on siis kuuden hengen, mutta arkikäytössä käytämme vain neljää (tai siis viittä) tuolia. :) Suosittelen lämpimästi valkoista ruokapöytää, olen tykännyt siitä hirmuisesti. Pöytä on myös todella helppo pitää siistinä! Tosin korkeakiiltoinen pinta kerää kyllä kiitettävästi naarmuja ja olen tästä syystä harkinnut maitolasin hankintaa pöydän pintaa varjelemaan... Eli jos jo ostovaiheessa saat tingattua mukaan maitolasin pöydän päälle, semmoinen kannattaa ehdottomasti ottaa! Ainakin työkaverini oli näin toiminut pöydän tilatessaan Maskusta.

   Toivottavasti vastauksestasi oli apuja. Käväisen kirjoittamassa saman blogiisi, niin näet varmasti vastauksen! :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)