maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hengissä! Uudessa kodissa.Hiphei, hengissä ollaan vaikka täällä onkin ollut hiljaista omalta osaltani! Muutto vei hetkeksi niin nettiyhteyden kuin voimatkin, mutta nyt ollaan uudessa, omassa "kennossa" asusteltu jo parikin viikkoa. Koneen äärelle ei tosiaan ole oikein ehtinyt istumaan saatika kameraan tarttumaan, kaupoissa on juostu ja kalusteita koottu, laatikoita purettu ja verhoja lyhennelty. Muuton rankkuudesta ja laatikkovuorista en sen ihmeemmin halua edes kuulla mainittavan, sillä vasta viikonloppuna viimeisetkin laatikot ovat kadonneet näköpiiristä ja tavarat löytäneet kutakuinkin omille paikoilleen. Viime viikolla saimme kuumeisesti odottamamme ruokapöydän tuolit pöydän ympärille ja verhotkin ikkunaan. Marimekon Tuuli-kangas on parempi kuin osasin kuvitella, samoin Bess-tuolit ovat odotusteni mukaiset!  

Onpa kivaa olla uudessa kodissa, jossa alkaa olemaan jo siistiä ja kotoisaa. :) Kyllä kelpaa odotella heinäkuussa alkavaa lomaa ja pian koittavaa juhannusta!

Mira

18 kommenttia:

 1. Wau, kyllä nyt kelpaa kotona möllötellä! Paljon onnea uuteen kotiin! Ja ihanaa juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kelpaa möllötellä kyllä. Kiitos. :) Ihanaa juhannusta sinnekin!

   Poista
 2. Onnea oikein paljon uuteen kotiin. :)
  Kyllä se siintä pikkuhiljaa tavarat paikkansa löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Kyllä ne hiljalleen löytävät paikoilleen, mutta tämmöinen kärsimätön kun olen, jotenkin haluaisi heti-kaiken-nyt valmiiksi! :) Ei enää kauaa, kun sohvakin saapuu!

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! En malta odottaa uusia postauksia ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista. :)<3 Kiva että siellä oikein odotellaan. :) Paljon on vielä keskeneräistä, mutta odotan itsekin sitä hetkeä, kun pääsen kiertelemään nurkkia kamera kourassa ja napsimaan muutamia paloja kodistamme tännekin. :)

   Poista
 4. Näyttää niin kivalta jo tosta yhdestä kuvasta ;) innolla odotan lisää kuvia! Se on niin loistava fiilis ku on saanu viimisetkin laatikot nurkista pois. Olitte kyllä nopeita! Meil meni vaik kui kauan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana.<3 Pitää kyllä ryhdistäytyä tämän kuvaamisen kanssa! Kyllä noi laatikoiden purkamiset on rankkoja. Täytyy myöntää, että pari laatikkoa meni sellaisenaan kaappiin kun meni hermo. :D

   Poista
 5. Munkin puolestani onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 6. Voi ihanaa, onnea uuteen kotiin! :) Piti sulle laittaa viestiä tuossa juurikin teidän muuton aikoihin, mutta ajattelin että ilmottelet täällä sitten kun rauha on maassa taas ;)

  Tupareita odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! Olet ollut monesti mielessäni, olisi nimittäin vähän asioita hoidettavana vielä vanhoilla kotikulmilla - täytyy nähdä sinua sitten samalla! Tupareita katsellaan sitten syksymmällä, kun saamme uuden sohvankin mukaan bileisiin sotkeentumaan. ;)

   Poista
 7. Upean näköistä! Toivottavasti jaksat laittaa tänne lisää sisustuskuvia vielä, en millään malttaisi odottaa :--D Noi tuolit on kyllä ihanat, jos me ei oltaisi lopulta päädytty teräsjalkaisiin, niin meillä olisi varmasti keittiössä nyt nuo samat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anniinamaaria! Kyllä tänne varmasti eksyy kuva jos toinenkin aikanaan sisustuksesta. ;) Nuo tuolit oli meille ainoat, mikään muu ei tuntunut oikealta. Ja kylläpä niitä tuleekin ihasteltua joka päivä, joten oikea valinta tehtiin ehdottomasti.

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)