lauantai 14. syyskuuta 2013

Vertailu sohvapöydistäHayn tarjotinpöytä, FDS 205 € | Yumi-sohvapöytäsetti Kodin1, tarjoushinta 109 € | Design Stockholm House Tablo teline tarjottimelle, Room21 121 € (lisäksi tarjotin 107 €) | Normann Copenhagenin Tablo-pöytä, FDS 220 € | Hay Bella 60 cm, FDS 220 € | Hay Bella 45 cm korkea, FDS 191 € 

Sohvapöydän hankinta on ajankohtainen, sillä Ikean muutaman vuoden takainen sohvapöytämme alkaa sanoa sopimustaan irti. Eikä oikeastaan enää istu niin hyvin sisustukseen kuin aiempaan asuntoomme. Ahkerasti tein tutkimusta siitä, minkälaisen sohvapöydän haluaisin. Yksi tärkeä kriteeri on, että pöydän täytyy toimia tulevissa kodeissamme myös toisessa tarkoituksena, esimerkiksi yöpöytänä tai sivupöytänä. Haluan, että pöytä jää meille ja että se on pitkäaikainen hankinta! 

Olisikohan joku kollaasin pöytä meille sopiva? Tällä hetkellä en osaa valita, kaikki ovat hyviä vaihtoehtoja. Yllättävän hyvä vaihtoehto on Yumi-sohvapöytäsetti, jonka näimme tänään livenä. Kuitenkin eniten mielessäni on pyörinyt Hayn tarjotinpöytä, koska tämä olisi ehkä kaikista helpoin hyödyntää myöhemmin sivupöytänä tai ostaa lisää samanlaisia jatkeeksi. Nyt vain vertailemaan ja puntaroimaan vaihtoehtoja. :)

Mukavaa viikonloppua!

Mira4 kommenttia:

 1. Tää on meilläkin ajankohtanen juttu! Muutamia minunkin miettimiä vaihtoehtoja olit kollaasiin poiminut :) Itseä ehkä eniten kiinnostais tuo Hayn 60cm Bella, mutta jos sen sais valkosena niin se ois just hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, miten tähän on jäänyt vastaus tulematta suunnaltani. :) Bella on kaunis, eikö sitä tosiaankaan saa valkoisena?

   Poista
 2. Ihania! Jos meillä olis yhtään isompi makuuhuone, ostaisin just tuon Hayn tarjotinpöydän sinne yöpöydäksi! Kumpa vaan olis enemmän tilaa sisustaa :D Mun mielestä teille sopis ihan älyttömän hyvin just noi Yumi-sarjan pöydät, kun teillä on ainakin keittiön tuolinjalat samaa väriä :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yumi oli suuressa harkinnassa, mutta ei sitten lopulta päätynytkään kärkikahinoihin kun kävimme pöytiä ihmettelemässä livenä lisää. ;)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)