maanantai 9. syyskuuta 2013

Pallero olohuoneessa: Lundan Köysi-rahi
Yksi haave on toteutunut! Viikonloppuna Prismassa oli loistava tarjous Luhdan Köysi-nimisistä raheista, josta itseasiassa haaveilin tässä postauksessani. Alkuperäishinnasta oli napsaistu puolet pois ja pala kurkussa lähdin kauppaan peläten, että kaikki tarjousrahit olisivat jo loppu. Harmaa rahi on meille juuri oikean sävyinen, vaikka jossakin valossa näyttäisi taipuvan liikaakin ruskeahkoon tai beigeen. Olenpa iloinen, että laadukas rahi löytyi edullisesti, sillä 120 euron alkuperäishinta oli aiemmin este ostolle. Rahi tuntuu oikein napakalta ja siltä, että kestää pitkään kissaneitienkin käsittelyssä.


Syksy on kiirettä täynnä, but I love it! 

Mukavaa syyskuuta. :)

Mira


9 kommenttia:

 1. Voi ihana, huippuostos! Vaikka tuo alkuperäishinta oliskin ollu pikkasen suolainen 8) Äääh mä koitan koko aika epätoivosesti keksiä minne tällänen mahtuis meillä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Olen ihan käpynä tästä. Ihan mieletön tuuri, että moinen tarjous osui kohdalle juuri, kun olin ostosta harkitsemassa jopa ihan täyteen hintaan.

   Poista
 2. Onpas se kaunis ja sopii tuohon mainiosti! Mahtava tarjous kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Kaupassa väri ensin vähän kauhistutti, siellä se näytti jotenkin liian ruskealta. Nyt kuitenkin tuossa sohvan vieressä näyttää juuri sopivalta.

   Poista
 3. Olipa hyvä tarjous! Mä olen kans miettinyt, että tuollainen vois olla kiva, mutta mites kissojen kynnet? Sulla näyttää olevan kyllä sohvankin nurkat hyvässä kunnossa :) Miten oot kissan opettanut tavoille? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä yllätyin, kun jopa noin edullisesti näitä sai! Olin jo hylännyt mielessäni nimenomaan Luhdan rahin ostamisen, koska pidin lähtöhintaa liian korkeana. Mutta puoleen hintaan sainkin juuri sen, mitä kaipasin :)

   Poista
  2. Ainiin, kissat. Voisinpa sanoa, että olen opettanut heidät hyville tavoille ja kynsivät vain sitä kynsimispuuta, joka heille on hankittu. Mutta ei. Sohva on tosiaan vasta pari kuukautta vanha, muutaman kerran kissat ovat sitä kokeilleet kynsillään jo... Nyt olen laittanut yöksi lakanat sohvan päälle, ettei sohvaa pääse raapimaan. Lakanat lojuvat siinä siihen asti, että pääsen töistä vahtimaan sohvaa kuin haukka! Suurin syy siihen, miksi sohva saa olla rauhassa, on se, että kuvissa ei koskaan näy (hyvästä syystä) vanha nojatuoli-parkamme, joka on kissojen kohde numero 1. Siitä ei uskalla luopua, ettei huomio kiinnity sohvaan... ;) Rahi on toistaiseksi saanut olla rauhassa, se on saanut vain tuttavallisia puskuja ja nuuhkutuksia vastaan kissoilta. Tuntuisi olevan myös aika tuhtia materiaalia ja epäilen, ettei siihen oikein kissan kynsi helposti uppoa, ainakaan raapiminen ei ole helppoa. Raportoin. ;)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)