maanantai 26. marraskuuta 2012

Must love these blogs!

Oih ja voih, olin kovin otettu saadessani yhdeltä lempparibloggaaltani I love your blog-tunnustuksen. Kiitos Sinisen Huvimajan Petra Pauliina! Voisinpa melkein nakata tämän takaisin, koska Petra Pauliinan blogia on aina ilo lukea ja kuvia ihastella. :) 

Tunnustuksen ohjeet:

1. Kiitä bloggaajaa linkin kera keneltä tämän sait
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin :)

Blogeja oli todella vaikea valita, koska luen niin monenlaisia blogeja ihan laidasta laitaan. Nyt kuitenkin tähän valitsin ne, jotka ovat niiden tavanomaisten ja supersuosittujen lemppariblogieni lisäksi säväyttäneet astetta enemmän. Aivan varmasti nämä upeat blogit ovat tunnustuksia saaneet, mutta annetaan nyt vielä yksi lisää!

Ajattelin vähän elävöittää hommaa, ja valitsin omista kuvistani mielestäni jokaista suosikkiblogiani hyvin kuvaavan kuvan. Osunkohan yhtään oikeaan bloggaajien mielestä?

Tunnustan rakkauteni seuraaviin blogeihin:

PickNäps 


Taitavan sisustajan ja kuvaajan Siskoliinan suhteellisen uusi kuvablogi PicNäps on juuri oikea paikka inspiroitua kauniista, herkistä ja taiteellisista kuvista! Jos joskus vain pääsisi edes lähelle samaa tasoa kuvien suhteen, olisin kovin tyytyväinen. :) PicNäpsiä aloin kesällä lukemaan, joten siksi mielleyhtymä on yhä kesäinen, kuten valitsemastani kuvasta voi päätellä.

Seuraa blogia täällä.
Sandellan ihastuttava ja veikeä hyvänmielen blogi saa oikeasti aina hyvälle tuulelle ja blogia lueskellessa oivaltaa, että parhaita on ne pienet asiat ja arki ympärillämme. Herkätkin aiheet ja hetket ovat kauniita. :) 

Koska Sandellan blogi liittyy paljon perheeseen, niin kuvakin on sen mukainen.  Itselläni on vain "karvalapsia", joten lainaan kuvaan ihanan kummityttöseni kuvaa, jonka on viime Tallinnan reissulla nappasin (siis kuvan, en tyttöä... ;)). 

Seuraa blogia täällä.

Caran kaunis ja raikas, elämänmakuinen blogi ilahduttaa aina synkempääkin iltaa valovoimaisilla kuvillaan. Koska Cara käsittelee niin uskomattoman monipuolisesti kaikkea, oli kuvan valinta äärimmäisen vaikeaa.  Päädyin kuitenkin kuvavalinnassani ruokakuvaan, koska Sea That Sparklesissa ihastelen usein juurikin ruoka-annosten kuvia. :) 

Seuraa blogia täällä.Syyskuun kuudes-blogi on kaunis, yksityiskohtia ja herkkiä tunnelmia sisältävä blogi, josta löytyy kauniiden tunnelmakuvien lisäksi hyviä reseptejä (ja herkullisia ruokakuvia siis). Lisäksi Netan kuvissa vilahtelee silloin tällöin hellyyttävä karvakuono, joka saa usein hymyilemään suloisuudellaan. :)

Valitsin kuitenkin tämmöisen kattaus-kuvan kuvaamaan Netan blogin tunnelmaa. En tiedä tarkalleen miksi, mutta jotenkin voisin kuvitella Syyskuun kuudenteen juuri tämmöisen kuvan. Kuva on muuten otettu asuntomessuilta heinäkuussa, eli omaa astiastoa tai pöydänkulmaani en kuvaan suinkaan kuvaillut (valitettavasti). :)

Seuraa blogia täällä.

Koska yksi sisustusblogikin täytyy saada listaukseen mukaan, yksi seuraamistani valikoitui tähän mukaan. Omaa kotiaan kauniisti remontoiva ja sisustava Tuija on alan ammattilainen, joten hänen blogiaan on ilo seurata. Blogissa pidän siitä, että siinä on kaikille jotain, ja sisustusmaailman klassikkojakin esitellään kattavasti, uutuuksia tietenkään unohtamatta.  Tuijan sisustustyylissä klassinen tyyli ja graafiset linjat elävät hienosti rinnakkain.

Kuvaksi valikoitui tämän blogin kohdalla selkeitä ja vaaleita linjoja. Tämäkin kuva on asuntomessuilta, mutta kuvaa mielestäni hyvin blogin linjaa, joten pakko oli valita tämä kuva. :)

Seuraa blogia täällä.


En tiedä, osuivatko kuvaukset ja valitsemani kuvat laisinkaan bloginpitäjien mielestä, mutta ehkä jotain sinne päin kuitenkin? 

Mira (:


12 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista sanoistasi!
  Ja tietenkin tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mira! puhuit kauniisti ja kiteytit juuri sen mitä toivoinkin blogini edustavan. Suurkiitos vielä!! Laitan tunnustuksen esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, jos olen samoilla linjoilla kanssasi! :)

   Poista
 3. Kiitos kovasti! :) Oli erityisen hauska kuulla, kuinka joku toinen kuvailee blogiani ja voi miten kivasti kerroit siitä! Sitä on jotenkin sokea omalle blogilleen, olen monesti miettinyt, että mitkä aihealueet kiinnostavat ihmisiä eniten, kun ne aiheet minulla tosiaan vaihtelevat aika paljon.

  Ihanaa viikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä vaan omalle blogilleen hyvin sokeutuu, olet oikeassa. Kiva jos kertomani osui mielestäsi myös oikeaan! :)

   Poista
 4. Ihanaa :) Kiitos paljon kauniista sanoistasi, you made my day, todellinen päivän piristys. Hauska kuulla tällaista palautetta joltakin toiselta ja ihan oikeassa muuten olet tuon kattaus kuvan suhteen - sellainen tosiaan voisi löytyä meiltä. Todella kiva tapa tehdä haasteesta omannäköinen ja käyttää siinä omia kuvia. Ehdottomasti tartun haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että näinkin pienellä asialla voi piristää päivää! Jään odottamaan haastettasi, näiden kautta usein löytää yllätäiviä juttuja. :)

   Poista
 5. Kiitos kauniista sanoista Mira! Ja kivoja blogeja olet valinnut, kaikki uusia tuttavuuksia minulle! :) Mukava päästä tutkiskelemaan uusia blogeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä haasteissa onkin aina parasta juuri se, että tekee uusia löytöjä muiden lemppareista! :)

   Poista
 6. Voi kiitos kaunis ihanista sanoista! Olen todella otettu! <3

  Täytyypä tähän tarttua, sillä olihan tämä ensimmäinen tunnustus PicNäpsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kehut ansainnut Siskoliina, olet vaan niin taitava. :) Jihuu, kiva että ehdin antamaan ensimmäisen tunnustuksen PicNäpsille!

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)