maanantai 26. elokuuta 2013

Sisustushoukutukset - ihastus ja ihan pieni rahastusMuutama juttu on kesän aikana vallannut mieleni. Muutama semmoinen juttu, joita en alunperin halunnut kovinkaan palavasti, mutta sitten yhtäkkiä niistä tuli lähes pakkomielle. Päätin laittaa ne ylös must have-listalle ja toteuttaa listan haaveita hiljalleen.  Yksi tämän listan asioista onkin itseasiassa toteutettu jo! Viimeisin haaveilupostaus oli itseasiassa asuntomessujen jälkeen tekemäni listaus: Shoppailulista asuntomessuilta. Asuntomessu-inspiroituneena listasta onkin toteutunut jo dotsien hankinta sekä muistitaulu työpöydän päälle,  mutta haaveilin myös rahista, joka keikkuu tälläkin listalla.

Nyt must have-listalla keikkuvat kärkisijoilla nämä:

1. Ateenan aamu. Kun jäin lomalle, Iittalan alennusmyynnit olivat juuri pyrähtäneet vauhtiin ja ihana Ateenan aamu-sarja oli alennuksessa vain 20 € kappale (Norm. 40 €)! Kuitenkin jäin empimään ja arvata saattaa, että jäin ilman alennushintaisia Ateenan aamuja. Laitoin nämä kuitenkin mielessäni must have-listalle, koska ne sopisivat niin mainiosti keittiön ikkunaamme ihastuttamaan aamujamme ja iltojammekin. :) Kuvan nappasin viime vuonna asuntomessuilta, siitä asti lienee haluni ollut piilevänä mielessä.2. Spirall-tyynynpäällinen on mainittu nyt viimeisimmissä postauksissani niin useasti, että varmaan on selvää, että olen totaalisen ihastunut tähän tyynyyn, hassua miten tyynynpäällinen voikin olla näin tärkeä. :) Pakkomielle oli siis toteutettava pian ja tämä tyyny asusteleekin tyytyväisenä halailutyynynä sohvallamme. And I love it! 3. Köysirahi tai neulottu rahi on itseasiassa keikkunut must have-listallani jo siitä asti, kun näistä söpöistä palleroista tuli sisustuksen muoti-ilmiö.  Aiempaan kotiimme pallerot eivät kuitenkaan oikein sopineet, mutta nyt olen säästänyt yhdelle tulokkaalle paikan. Ovatko nämä jo ihan last season? Eivät ainakaan minulle.  Vastaavia raheja on nyt paljon myynnissä, joten pieni vertailu lienee kohdallaan ennen rahin ostamista. Kylläpä esimerkiksi tuollainen huoparahikin näyttää veikeältä. Rahikuvat on nappailtu tämän vuoden messuilta, mutta kollaasin kaltainen köysirahikin olisi aika passeli. Oikeastaan voisin lisätä yhdeksi osaksi tähän listaan vielä tuon sohvapöydän, joka on oikeastaan seuraava oikeasti tarpeellinen hankinta. Must have-listalle kuuluu toki monta muutakin asiaa, mutta nämä ovat nyt ne mielessä pyörineet "turhakkeet". :) Mikään näistähän ei ole oikeasti pakollinen tai tarpeellinen, mutta silti vaan niin must have! Täytyyhän sitä olla aina jotain mistä haaveilla. 

Kollaasin kuvat: Kuva | Kuva Kuva

Mira :)

9 kommenttia:

 1. Meidän listalla on samanlaisia kohteita! :D Tuollainen palloköysirahi olis ihan huippuihana, meillä ei vaan oikeen löydy paikkaa sille, vaikka se pieni onkin. Ja tuollain mustavalkoisen ikean tyynyn (kuin sullakin tuossa sohvalla!) mä just hain viimeviikolla, ja kotona sitten tajusin että tarviin 3 lisää 8) Miksei sisustusunelmat lopu ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustusunelmat eivät saa loppua koskaan. Se olisi kamalaa. :D Onneksi ainakin kausivaihtelua tulee, nyt syksyn kömpiessä hiljalleen mieleen, tulee tarve taas miettiä lämpöisempiä tekstiilejä. Pallorahi on nyt ihan must. :)

   Poista
 2. En ookaa ennen nähny noita Ateenapalluroita :) tosi kauniit! Sopis kyllä juur teiän asuntoon. Meiän äiti osti just tollasen harmaan rahipalleron Kodin ykkösestä. Mä sanoisin ettei ole todellakaan last season, ne on just niitä must have-juttuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli mullekin aika uudet tuttavuudet, mutta sitten tosiaan viime vuonna asuntomessuilla ihastuin niihin. Kodin ykkösen raheja kävin jo vähän hipsuttelemassa ja niistä haaveilemassa. Katsotaan. ;)

   Poista
 3. Hih, mä kirjoittelin eilen illalla juurikin samanlaista postausta (en tosin saanut vielä kaikkia haaveitani listalle valmiiksi, mutta tulossa myös) :) Jokin aika sitten oli Iskussa tarjouksessa tuo köysirahi ja viikonloppuna olin sitä menossa ostamaan, mutta jäin myöskin ilman :/ Tulossa on kuitenkin lisää, mutta isompaa versiota, mikä meille kyllä on varmaan liian iso.. Mutta täytyy etsiskellä :) Monesta paikkaa näyttää nuo köysirahit ainakin olevan jo loppu, mutta vielä haluaisin myös sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Kyllä nämä sisustusjutskat tosiaan hiipivät mieleen syksyllä. Iskussa huomasin tuon saman tarjouksen, mutta siellä olevat rahit eivät olleet semmoisia, mitä olisi halunnut. Värejä ei oikein ollut riittävästi. Ellokselta saa tilattua raheja, ja tosiaan tuo Kodin ykkönen on myös aika varma, samoin Anttilan nettikaupat. :) Mutta täytyy metsästellä vielä!

   Poista
  2. Juu siinä mainoksessa taisi olla turkoosi rahi, mutta toivoin että jotain beigeä tai vaaleaa harmaatakin löytyisi, mutta eipä ollut enää! Osan noista nettikaupoista katselin myös jo, mutta en oikein löytänyt, täytyy varmaan katsoa vielä paremmalla ajalla uudelleen tai käydä vaikka tuolla kodin ykkösillä, jos sieltä sattuis löytymään.

   Poista
 4. Voisin lisää kans mun omaa listaan ton tuollaisen rahin, tahtoo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahi on kyllä ihan mahtava, nyt sen viimein ostin :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)