lauantai 26. lokakuuta 2013

Callunat ulkosalla

Hei harmauteen! Kyllä tosiaankin sää osaa ilahduttaa tällaisella harmaushoidollaan. Ulos ei tee mieli laittaa nokkaansa muuta kuin pakon edestä. Toisaalta hyvä niin. Sisällä on mukavaa ja tunnelmallista.

Väriloistoa terassillemme antaa kuitenkin Calluna, jonka sinne jo hetki sitten ostin. Kuvatkin nappasin vielä silloin, kun nautimme lokakuun auringosta kirpakassa pakkasessa. Toivottavasti saamme nauttia aurinkoisista päivistä taas pian. Odotan luntakin niin kovasti, se pirstäisi tätä harmaata maisemaa.

Mukavaa viikonloppua. <3

Mira

2 kommenttia:

  1. Eiiii vielä lunta :D sitä riittää sinne huhtikuuhun asti sitte. Mä oon varmaa jotenki synkkä ihminen ku oon nyt tykästyny tähän syksyn sateisii ja mustiin päiviin. Se antaa just sen hyvän tekosyyn jäädä sisälle sohvan nurkkaan syömää suklaata ja kattoo hömppää 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, vaikka tykkään lumesta todella paljon, i feel you! Onhan tämä synkkä keli toisaalta hyvä juuri tuon takia, on syy jäädä kotiin viltin alle. Tykkään kyllä syksystäkin, mutta nämä liian sateiset ja kalseat päivät eivät kyllä ole lemppareita... Kohta sitä lunta tosiaankin saa sitten huhtikuuhun asti. ;)

      Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)