tiistai 8. lokakuuta 2013

Ihastuttava Hayn tarjotinpöytäTervehdys kaikille! Oletteko koskaan törmänneet ilmiöön, joka saa ajan kulumaan tuplanopeasti? Viikot vain vyöryvät eteenpäin ja niin onkin jo lokakuu. Kummallista, että en mielestäni edes tee mitään: pitäisi liikkua, lukea, harrastaa ja rentoutua enemmän. Silti aikani kuluu sohvalla hengailuun, ylitöihin ja itseni soimaamiseen siitä, mitä en tee. Jos kuitenkin positiivisia puolia yritän keksiä, sentään taas kavereita olen nähnyt kiitettävästi, viettänyt laatuaikaa avopuolison kanssa ja viikonloppuriennot ovat olleet mahtavia ja voimauttavia, lisäksi niitä on monta mukavaa jälleen edessä. Viikonloppuna nimittäin sellainen neitiporukka on kylillä, että Tampere saa varoa. ;) Luonnollisena jatkumona tietenkin sille, etten ole  liiemmin liikkunut, olen lisännyt kalorimäärää leipomalla. Siis mitä, minä! Nyt niskasta kiinni ja lenkkipolulle, että voin herkutella paremmilla mielin juustokakkuja ja omenapiirakoita. Alan nimittäin olemaan niissä jo aika hyvä, vaikka itse sanonkin. 

Mutta siis HAY, eihän minun pitänyt mistään kaloreista ja muista jutuista kertoa, vaan ihastuttavasta "rimpulasta", kuten avomieheni asian ilmaisi Hayn tarjotinpöydän nähtyään olohuoneemme jatkeena. Pöytä on mielestäni ison sohvamme rinnalla kiva kevennys, mutta voihan sen rimpulaksikin ristiä. Hayn pöydän tilasin pitkän pohdinnan jälkeen ja se on ollut mieleinen, jaksan ihastella sitä joka päivä. Kuljetuksessa ensimmäiseksi meille saapunut versio oli saanut muutaman kolauksen, joten palautin pöydän ensimmäisellä kertaa ja sain vaihdossa paremman yksilön kolhiintuneen tilalle. Tähtipisteet menevätkin FDS:n mainiolle palvelualttiudelle! Uudessa versiossa harmikseni löysin tarjotinosasta muutamia "valuvirheitä", jotka ensin hiukan harmittivat ja pohdin jälleen takaisinlähetystä.


Lopulta totesin, että HAY, onhan meissä kaikissa virheitä, niin saa olla myös sohvapöydässämme. Lopulta kukaan muu kuin minä ei osaa noita virheitä pöydästä varmastikaan katsoa. Mikäli joku aikoo naama kiinni pöydässämme aikaa viettää, olkoon sitten niin. Ollaan siis elämän kuluttamia ja valuvirheisiä kaikki yhdessä, olisihan se ikävää jos sohvapöytä olisi täydellisempi kuin emäntä. ;)  Samaa mieltä on Tiuhti, joka emännän hupsuja kuvauskyykistelyjä sohvalta tassuin ihmetteli.

Tunnelmallista lokakuuta toivotellen, 
Mira :)

6 kommenttia:

 1. Kylläpäs teillä näyttää todella kauniilta! "Rimpula" sopii toden totta sohvan kaveriksi. Ja kisulle rapsutukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! Kisu nautti rapsutusterkuistasi ja emäntä kehuistasi.:)

   Poista
 2. Ihana Rimpula! Sopii kyllä tohon tosi hyvin. Mäki oisin valinnut ton niistä vaihtoehdoista ku laitoit kerran :) ja hei höpsis Mira, se on pääasia että on onnellinen ja just tuo laatuaika kaverien ja oman miehen kanssa tekee siitä elämästä elämän. Älä soimaa itteäs jostain kaloreista, se on pieni pahe onnellisuudesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rimpula on kyllä aivan ihana. Se vaan vei voiton, kirkkaasti lopulta! Ja kiitos Milla. <3

   Poista
 3. Oooh ihana rimpula! Ihanan kevyt tosiaan, ei luo yhtään ahdasta tunnelmaa tuohon. Ja niin kuin Milla sanoi, elämästä täytyy nauttia! Eli tee juuri niitä asioita mitkä juuri tällä hetkellä tuntuvat hyviltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhasta asunnosta kannettu pöytä näytti tosi ahtaalta, mutta nyt rimpula tuo vähän ilmaa.:) Kiitos, olet täysin oikeassa.<3

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)