maanantai 21. lokakuuta 2013

Kurkkaus makuuhuoneeseen
Hiukan ujona uskaltauduin kuvailemaan tänne makuuhuonettamme. Tuntuu, että makuuhuone on aina se paikka, joka jää sisustuksessa vähän vähemmälle huomiolle. Niin meilläkin. Makuuhuoneeseen on myös paljon vaikeampaa keksiä mitään kovin radikaalia tai persoonallista. Meillä makuuhuone oikeastaan olikin ainoa paikka, joka siirtyi lähes sellaisenaan edellisestä asunnosta uuteen, hankinnoissa on keskitytty toisiin huoneisiin. Yöpöydät, sänky ja isäni tekemä sängyn pääty ovat matkaajia vanhasta asunnosta, samoin Pentikin varjostimella varustettu yöpöydän valaisin. Uusia hankintoja makuuhuoneeseen ovat seinän kolmiulotteiset kukat ja Work Lamp-valaisinta kopioiva muistuttava ClasOhlsonin lamppuritilästä kyhäilty valaisin. Valkoinen päiväpeittokin taisi olla uusi hankinta.:)


Kukat seinällä ehdin hankkia Askosta niin nopeasti, etten ihmeemmin ajatellut niiden kiinnittämistä. Ajatus ryöppyävästä kukkapilvestä silmieni yläpuolella tuntui niin kiehtovalta ajatukselta. Kukkien kiinnitys tapahtuu tarroilla, ja meidän seinässämme on beige tapetti. Koska en uskaltanut suoraan läntätä tarroja arkaan pintaan kiinni, kukat ovat nyt jo kolmatta kuukautta kiinni jokanaisen jesarin sisarella, sinitarralla. Heh. ;) Pelkoni kukkien pölyttymisestä oli ainakin turha, saamme päällemme "kukkasadetta" aina, kun jaksan kukat uudelleen kiinnittää seinään. ;) Nyt olen tullut lopputulokseen, että kukat ovat sen verran kivat, että uskallan jo kiinnittää kukat tarrakiinnityksellä tapettiakin uhaten. jotain isompaakin muutosta vielä kaipailisin, mutta suurta ahaa-elämystä makkarin uudistamisesta en ole vielä saanut, joten näillä mennään.

Mukavaa maanantaita. :)

Mira


4 kommenttia:

 1. Uuu olipa kiva päästä kurkistamaan teidän makuuhuoneeseen :) Tosi ihanan näköistä, oikein rauhallisen oloista. Noi kukat tuo kyllä paljon ilmettä, vaikka onkin tosi simppeleitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltauduin lopulta tämän julkaisemaan. Haluaisin makkariin jonkun jujun, mutta vielä ei ole tullut inspiraatiota siitä, mikä se olisi, katsotaan mitä joskus keksin.:) Kukat on tosiaan aika hauskat. Kun yöpöydän lamput ovat päällä, niiden valo tekee kivoja varjoja kukista!

   Poista
 2. Ihana tuo Clas Ohlsonin lamppu! Haluisin ton tapasen rykelmän katosta roikkumaan :) ja on kyllä söppänä makkari teillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valaisin on ainakin edullinen vaihtoehto! Sitä vaan ostamaan vaikka useampi. :) Varmasti näyttäisi upealta roikkumassa juuri sellaisena ryppäänä katosta!

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)