tiistai 28. elokuuta 2012

Paluu palmujen alta
Hei, täällä ollaan! Paluu palmujen ja kuuman auringon alta takaisin kylmään syksyiseen Suomeen tuntui aika shokeeraavalta. Autonkin ilmastointi huusi täysillä autoon istuessamme kolmen maissa yöllä, kun lähdimme Helsinki-Vantaalta ajelemaan kohti Tamperetta. Ilmastointihan melkein piti vaihtaa jo lämmölle.

Vietimme viikon palmujen katveessa Bulgariassa Sunny Beachilla ja löysin sisäisen meritähteni (vai oliko se valas?) maatessani koko viikon altaalla auringossa.


Yleensä olemme semmoisia matkaajia, jotka eivät altaalla (tai paikoillaan) viihdy, vaan on mentävä paikasta paikkaan ja nähtävä mahdollisimman paljon. Mutta kiireinen kevät ja kesä olivat tehneet näistäkin matkaajista sen verran lopun, että viikko lekotellessa altaalla ja meren rannalla X-asennossa sopi mainiosti, emme edes harkinneet retkiä ja nähtävyyksiä. Ja olihan lämpöasteita joka päivä yli 30 (kuulemma viimeisinä päivinä 40), joten totesimme, että on aivan liian tukalaa allasaluetta laajempiin tutkimusretkiin. Viimeisimmät kolme vuoden sisään tehtyä matkaa ovat olleet hektisiä kaupunkilomia, joissa aikataulutus nähtävyyksien kiertämiseen on ollut tiukka. Nyt oli ihanaa vaihtelua vain OLLA.

Myöhemmin sitten lisää kuvia, mutta tässä nopea kollaasi reissusta. Kuvia on nimittäin hirmuisesti, joten lomakuvia on vielä paljon luvassa! Vaikka kuvia kertyi varsin vähän viikon reissuksi (taisi kamerakin olla lomalla, kun ei joutunut varsinaisesti hommiin!)4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja ihanaa ku maltoitte vaan olla ja nauttia <3 kuulosti kyllä kivalta lomalta. Voi vitsit, mäki haluuuuuun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin rentouttavaa että voisin vaihtaa lomatyyliä tälläiseen lekotteluun! Miksi aina pitää juosta pää kolmantena jalkana?

   Poista
 2. Aivan mielettömän ihania ja tunnelmallisia kuvia! :) Ah ja voih, kun mäkin vielä pääsisin aurinkoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Siitä vaan äkkilähtöä ottamaan. ;) Juuri kuvia läpi käydessä tuli ihan epärealistinen olo. Vasta vuorokausi sitten oltiin tuolla, eikä enää olla. Höh. No mutta, täytyy kyllästää teidät lomakuvilla niin, että tuntuu kuin olisitte olleet mukana, tervetuloa sohvamatkalle. :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)