keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kun me vain olimme


Tuo "oleminen" olikin oikeastaan lomakohteemme valinnan syy reissatessamme Bulgariaan. Juurikaan näkemistä kyseisessä kohteessa nimittäin ei ole, itse kun en yökerhoissa juuri viihdy, ja niitähän kyseisestä kohteesta löytyy... Tosin retkillähän emme käyneet, emmekä kamalasti vaivaa ympäristömme tutkimiseen tällä reissulla nähneet, joten mikäs minä olen sanomaan, ties minkälaisia nähtävyyksiä jäi näkemättä! Mutta oikeassa olin sanoessani, että kun vaan semmoisiin paikkoihin ei mene joista ei pidä, niin saa juuri sellaisen loman kuin haluaa. Ei ole pakko riehua yökerhoissa, jos ei viihdy. Otettiin siis rennosti ja nautittiin lämmöstä ja syötiin vähän liiankin hyvin (tietää tiukkaa dieettiä syksylle). :) Ja onhan tuo itse ranta nähtävyys jo sinänsä.
Oleilimme lähinnä omaksi yllätykseksemme uima-altaalla niin paljon, että jopa aurinkorasva luovutti ja loppui kesken loman. Hotellimme sijaitsi suoraan meren rannassa, joten meressäkin kävimme kastautumassa ja rannalla lötköttelemässä, tässä hiukan makuaisia rantatunnelmista, allastunnelmiakin kyllä on tulossa. :)


Toki turistilaumoja ei moisessa kohteessa pääse pakoon, mutta ei se ole tarvekaan. Ihmisvilinä on ihan kivaa, vaikka lopulta kaipaankin rauhaa, hyvän kirjan ja musiikin avulla sekin onnistuu rannan vilinästä huolimatta.


Pakkohan tuommoinen vesimeloni-kuppo oli ostaa mieheltä, joka kulki koko päivän ohitsemme huudellen "Nice fruits fresh, fresh nice fruits, fruits fresh nice". :) On siinäkin homma.

Lopulta siis tämä markkinointi-ihminenkin heltyi näiden loistavien sloganeiden myötä ja päätti panostaa pari levaa hedelmiin.  Ja olihan se, nice  and fresh.

Voih, miten epärealistista (ja epäreilua) on olla Suomessa, vastahan tuolla olimme. Höh. Noh, lisää lomatunnelmia luvassa, ihanaa kun on kuvia joiden parissa vielä jatkaa lomaa, vaikka huomenna onkin taas paluu töihin.:)

Mirppunen:)4 kommenttia:

 1. Tämmösii kuvii tänne saa laittaa ;) ihan epistä! Tuo on muuten hauskanen biisi Tyttö sinä olet Meritähti :)

  VastaaPoista
 2. Ihania lomakuvia! Kiva, että lämpöä oli riittänyt :) Muistan muuten teidän hotellin omalta vuosien takaiselta reissultani, se jättiläinen oli ihan meidän pikkuhotlan lähistöllä :) Aika hauskaa! -Kiira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Kiira! Lämpöä todella riitti. :) Hauskaa, että tuostakin hotellipaljoudesta meidän hotellit on olleet lähekkäin!

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)