keskiviikko 15. elokuuta 2012

Tuhti aamupalaHiukan tuhdimmanpuoleiset aamiaiset, mutta kyllä maistui! Ei tällaisella kuitenkaan ihan jokaista aamuaan aloittaisi.

Mainitsemisen arvoinen on erityisesti tuo omeletti tai munakas. Tai miksi nyt niitä haluaa kutsua. Kokeilin heti kotona samanmoista ja maut löysivät kohdalleen myös tämän surkeahkon kotikokin hyppysissä, toteutus oli siis kovin helppo: aineet vain sekaisin ja pannulle, eikä mitään ihmeellisiä välivaiheita tai täyttöjä jälkikäteen. Harvinaisen helppoa ja maukasta!

Mitä nyt toisella kokeilukerralla innostuin tekemään ahneuksissani vähän liian paksun munakkaan, eikä se meinannut millään valmistua... Puolen tunnin hellalla käryyttämisen jälkeen luovutin ja tein plan B -ratkaisun, ei  muuten ollut ihan yhtä kaunis näky. ;) Mutta ei kai sitä jokaisella kerralla voikaan onnistua!

Mirp.


2 kommenttia:

  1. Mitä aineita tuossa kuvan omeletissa on? Näyttää nannalta. 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tulkitsin ainekset perinteisten omelettiainesten lisäksi mozzarellaksi, tomaatin, paprikan ja kinkun paloiksi, mausteina pippuria (ainut mikä oli nähtävissä ;)). Itse tein omatekoiset omeletit niin, että vaihdoin kinkun tilalle meetvurstin (sattui olemaan jääkaapissa). Se oli vielä parempaa, koska on niin suolaista. :) Ei mitään terveellistä, mutta ainakin täyttävää!

      Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)