lauantai 8. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän viettoa


Näin jälkiraporttina oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille. ;) Olin siskoni luona Lahdessa viettämässä Itsenäisyyspäivää ja juhlistetimme maamme itsenäisyyttä sohvalta käsin seuranamme viiniä ja kasa herkkuja. Illan käsikirjoitus oli seuraava: Ruokaa, kynttilöitä, hyvää seuraa ja vähän viiniä. Ja vähän lisää sitä ruokaa. 


Live well. Yes we did!


Teimme perinteikkäitä pikkuisia snacsejä, tikkuihin päätyi lihapullan ja minitomaattien ja viinirypäleiden lisäksi halloumijuustoa. Yksinkertaista, mutta niin herkullista!
Siskoni kauniin yksiön yksi seinä on kokonaan ikkunaa. Oli todella miellyttävää katsella lumista maisemaa samalla, kun arvioimme Linnanjuhlien parhaimmistoa ja napostelimme herkkuja hyvällä ruokahalulla.
Näin hienosti itse olin sonnustautunut juhlaan... Kyllä ne Linnanjuhlien asut taisivat omat virttyneet yöhousuni voittaa, mutta vain ulkonäössä, mukavuudessa varmasti ei!


Itsenäisyyspäivä on jotenkin semmoinen rauhoittumisen pyhäpäivä. Ei silloin lähdetä baareihin riehumaan (eihän?) tai tehdä mitään kovin ihmeellistä. Silloin rauhoitutaan ja nautitaan. Pidennetty viikonloppuni jatkuu edelleen. Lomaankaan ei ole enää pitkä aika, joten nyt tämä lyhyt rauhtoittumistauko tekee terää ennen viimeistä puristusta. Enää pari viikkoa hirmuista paahtamista ja sitten onkin vuorossa tämän tytön ansaittu kolmen viikon loma! Onko muilla lomaa jouluna?

Rauhallista viikonloppua. :)

Mira

3 kommenttia:

  1. Aivan ihanan tunnelmallinen kuva tuo ikkunasta otettu! :)

    VastaaPoista
  2. Itsenäisyyspäivää vietettiin täälläkin hyvin rauhallisesti. Äidin kanssa kauhisteltiin puhelimessa kaameita pukuja ja ja pöydällä poltettiin sinivalkoisia kynttilöitä :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)