tiistai 7. toukokuuta 2013

Voihan juhlaherkut!


Hiphei! Jottei arki ja asunnonpohdinta käy liian raskaaksi, laitan muutaman ottamani kuvan herkullisesta voileipäkakusta ja muista herkuista kummityttömme Liljan ristiäisistä, joita vietettiin huhtikuussa. Valitettavasti siis näistä herkuista en voi ottaa kunniaa, sillä  vieraana pääsin nauttimaan näistä sekä kameran takana että lautaselta (ne osaan parhaiten, krhmn), mutta herkkujen tekoon en osallistunut kaikkien iloksi ja onneksi.:) Nämä kuvat ehti Liljan äiti Marianne jo julkaista omassa blogissaan, mutta oli pakko jakaa nämä herkut myös teille täällä oman blogini puolella. Lisää ristiäiskuvia  ja ilosia hetkiä kummityttöjemme temmellyksestä löytyy Mariannen ihastuttavasta blogista Pikku-Karhun elämää. Käykää kurkkaamassa herttaisia kummilapsosiani ja heidän kaunista kotiaan. :)

Olen aina ollut enemmän perso suolaisile herkuille. Voileipäkakut on siis suurta herkkua (siksi suurin osa kuvista ehkä onkin voileipäkakusta, hmmm)! Ehkäpä väännän moisen sitten tupareihin, kunhan niiden aika joskus koittaa... 

Mira

12 kommenttia:

 1. No nyt tuli kyllä heti sellainen fiilis, että hitsit jos voileipäkakkua saisi. Se on sellainen herkku, mitä ei tee koskaan kotiin muuten vaan, ja juhlia missä sitä on tarjolla - ON AIVAN LIIAN VÄHÄN :D (Näin herkkusuun kannalta).

  Pitääkin käydä kurkkimassa kuvia, kiitos blogivinkistä.

  Ja siitä puheenollen, minulla on sinulle blogissani jotakin! :)

  VastaaPoista
 2. No niinpä, toinenkin herkkusuu täällä harmittelee! Pitäisi ehdottomasti herkutella sitä enemmän! Tein voileipäkakkua parina itsenäisyyspäivänä tai sitten tyttöjeniltaan, mutta nyt on ollut pitkä tauko voileipäkakkujen teossa. Meillä on jonkin sortin "kisakatsomo" euroviisulauantaina, pitäisikö sinne tekaista kavereille pieni ylläri...

  Ja JuttaEmilia, oletpas ihana. Kyllä nyt niin hymyilyttää, kiitos!!

  VastaaPoista
 3. Aah nam mita herkkuja! Itse en ole paassyt maistamaan voileipakakkua vuosiin joten vesi kielella taalla katselen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian harvoin tulee voileipäkakkuja herkuteltua. Tehdäänkö parannus?;)

   Poista
 4. Lilja, ompa kaunis nimi :) ihanii noi herkut! Ei yhtään auta tähän mun vain kerran viikossa herkkuja- kampanjaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis nimi kauniille tytölle! Tsemppiä herkku-kampanjaan. ;) Jos tämmöisiä herkkuja saisi joka viikko, voisi olla aika hankalaa!

   Poista
 5. Voileipäkakut on niin ihania. En yleensä tykkää makeista kakuista, mutta voileipäkakkuihin oon ihan koukussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, ne vain ovat kovin herkullisia. Lurps! Itsekin tosiaan olen enemmän perso suolaisille herkuille kuin makealle, joten nämä maistuvat aina niin hyvältä.

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)