maanantai 1. heinäkuuta 2013

Keskeneräisyyksien keskellä




En tajua, mihin tämä aika oikein rientää, uudessa kodissa haahuilu on ilmeisen aikaavievää puuhaa, kun ei tännekään tarpeeksi usein ehdi. Moni on jo toivonut sisustuskuvia uudesta asunnostamme, mutta vaikka asiat ovatkin edistyneet hyvin uudessa kodissa, ei kuvattavaa ihan kamalasti vielä ole! Kaikki tuntuu keskeneräiseltä, asiat edistyvät hiljalleen, välillä liiankin hitaasti näin kärsimättömälle luonteelle... Kaiken keskenräisyyden keskellä iloa tuovat varmasti jatkossakin Bess-tuolit, joiden tammiset jalat sointuvat tammi-parkettiimme kuin nakutettu!


Hyvänä esimerkkinä kaikesta keskeneräisyydestä ja hitaudesta kertoo tuo seinäkello, jonka kellotaulusta puuttuu kolmonen ja viisarit. Meillä ei siis kello tule kolme, eikä kyllä käy muutenkaan. Ehkä aikanaan näemme kellosta ajankin, mutta onneksi lomalaisen ei tarvitse kelloa tuijotella muutenkaan. ;) 



Aiemmin ihastuksissani hehkutin tuota Birch-tarraa, joka on koko seinän kokoinen. Koristaa mainiosti vaaleaa seinää keittiön ja ruokailutilan välissä. Vihreät pienet linnut, jotka ovat kiinnitettyinä tarraan, ovat "Sparrow-naulakoita", joista löysin lisätietoja Sisustusgalleria Palorannasta. Ilmeisesti linnut ovat varsin edukkaita, n. 13 euroa kappale. Nämä "böördit" muuttivat meille asuntokaupan osana. :)

Asunnon suurin keskeneräinen asia on olohuone. Odotamme kovasti, että saamme uuden sohvan ja samassa toimituksessa tilaamamme tv-tason. Lähes kaikki seinät huuvatat vielä tyhjyyttään, mitä ihmettä keksisi kaikille seinille? Eniten mietityttää sohvan yläpuolelle tuleva tila. Taulu, hylly, tarra, mikä? Ehkä ratkaisen pulman, kun sohva joskus saapuu. 

Mira

18 kommenttia:

  1. Teillä on niin vaaleaa ja seesteistä. Todella hyvä idea ollut nuo lintu naulakot puuhun kinnittää.
    Olivatko nekin valmiina vai teidän omaa ideointia?

    Mukavia sisustus hetkiä ja lämmintä heinäkuuta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naulakoista ja tarrasta en voi ottaa kyllä itse kunniaa, se on edellisen sisustajan mainio idea!

      Poista
  2. Upealta näyttää vaikka onkin keskeneräistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. :) Välillä tämä keskeneräisyys suorastaan ärsyttää, mutta toisaalta se on aika kutkuttavaakin :)

      Poista
  3. Niin kivalta näyttää jo nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Eiköhän tästä joskus valmis tule...

      Poista
  4. Ihanalta näyttää! Ja loistava tuo sisustustarra :) ja aika söppänät nuo linnut siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo linnut on mustakin aika söpöt. :) Tykkään! Ja kiitos. :)

      Poista
  5. Näyttää todella hyvälle! :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos J! Nykyään kellokin on muuten kasattu kuntoon, hiljalleen...

      Poista
  6. Todella kauniilta näyttää! Ja ihania kuvia. :)

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Miten en ole koskaan vastannut tähän viestiin, herranen aika! Kiitos kehuista, He ovat kyllä kauniita. <3

      Poista
  8. miten ihanat tuolit ! :) :) ja valoisa koti <3

    -Maria

    http://dejiss.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maria, kiitos kommentistasi. Olen ihan ihmeissäni valoisuudesta, aiempi asuntomme nimittäin oli kovinkin hämärä verrattuna nykyiseen. Ja tuolit ovat ihan lempparini, joka päivä ihastun niihin uudelleen! Se kai tekee huonekalusta hyvän. :)

      Poista
  9. Moikka! :) Ollaan siskoni kanssa mietitty kuvassa olevia Kodin Ykkösen tuoleja, on nimittäin aika stylet. Kehtaisitko kertoa, onko tuoleille käynyt mitään käytössä, onko nahka värjäytynyt esim housuista tai onko muuten kestäneet hyvin? Onko yhtään kiikkeryyttä tai muuta? Täällä on vuosisadan pohdinnat menossa ja auttaisi kovasti kuulla argumentteja puolesta ja vastaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kedolla! Pahoittelut vastaukseni kestosta, olen aina hidas näissä vastaushommissa... Täytyy käydä blogiisi kirjoittamassa sama kommentti, niin varmasti löydät vastauksen. ;) Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tuoleihin. Kuten mikä tahansa nahkatuoli, niissä näkyy käyttö helposti, mutta ainakin itse olen kokenut ne suhteellisen helpoksi puhdistaa. Eli jos pientä sinerrystä alkaa näkyä, pyyhkäisen "ihmesienellä", jolloin väri irtoaa todella helposti. Mutta onhan valkoinen aina valkoinen ja arka värinä. Meillä jää paljon kissankarvoja ja murusia tuolin selkänojan ja istuin"tyynyn" väliin. Ärsyttävää mutta imurilla hoituu hyvin. Kiikkeryyttä tuoleissa ei ole lainkaan ainakaan meidän versioissa! Hyvä ja tarkka kokoaminen varmaan on yksi vaikuttava tekijä tähän. Voin siis lämmöllä suositella!

      Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)