maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tyhjät kehykset ja harmaan hyökkäys


Apua, harmaa on hyökännyt kotiimme! Ulkona vihertää, mutta sisällä tunnelmat ovat kovin harmaat. Mutta vain sisustuksen osalta, mieli on kirkas, vaikka töihin onkin ollut pakko loman jälkeen palata. 

Olohuoneen seinämme todellinen sävy on paljastunut oikeastaan vasta nyt, kun tauluhyllyt saatiin paikalleen sohvan päälle. Seinän väri taittaa yllättäen harmaaseen! Kehykset odottavat kiltisti tyhjinä kuvia, jotka tämän tytön piti valita valokuva-arkistoista jo ajat sitten. Ehkäpä joku päivä tyhjät kehykset saavat täytettä ja kehykset löytävät oikean järjestyksen. Vielä on hankkimatta myös jokin isompi taulu, jolle on sopivasti tilaa tauluhyllyllä, kun kehykset järjestää uudelleen. Tauluhyllylle ensin oli ajatuksena hankkia mustavalkoisia kuvia, mutta nyt kun olen tätä harmautta tuijotellut hetken, voi olla, että ainakin osan kuvista tilaan värillisinä. Tila kaipaa kyllä vielä väriä, mutta olen iloinen, että seinä ei enää huuda tyhjyyttään. Onneksi muutama väripilkku saadaan avokeittiön muista nurkista, vaikka mustavalkoisuus dominoi kaikkialla.Asunnon keskeneräisyyden kyllä huomaa juuri siitä, että värejä on vielä kovin yksipuolisesti missään. Kaikki omat tavarat eivät ole vielä löytäneet paikalleen, tasot huutavat vielä tyhjyyttään ja pientä viimeistä kosketusta, jotta tuntuisi kodikkaammalta. Toisaalta nautin vähän askeettisemmastakin meiningistä vaihteeksi. Viime viikolla sain kotiimme ihanan paketin. Tilaamani Muuton Dotsit saapuivat, ja ovat itseasiassa jo tähän mennessä kuoriutuneet hienosta laatikostaan seinälle... ;)

Mukavaa viikkoa!

Mira

9 kommenttia:

 1. Näyttää todella kauniilta! Ja pian niitä värejäkin mukaan löytyy, kun pohja on noin kaunis ja selkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu ihanasta kommentista! Selkeyteen on pyritty, nyt on sitten sen vuoro, että ne omat tavaratkin löytyvät paikoilleen. :)

   Poista
 2. O-ouuu! Mut harmaa on hyvä väri:) Meille hyökkäs kaikki muut värit :D Sen harmaan lisäksi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-ooouu, niin on! Odotan, että meillekin hyökkää edes himpusti jotain muuta väriä. Nyt sentään väriloistoa saa katsella vielä ikkunasta, mutta ennen sen pelätyn Syksyn alkua jotain värejäkin pitää keksiä, ettei vallan hukuta yksivärisyyteen. :)

   Poista
 3. Näyttää todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. Harmaahan on ihan helmi! Teillä on niin kaunista ja kodikasta!! Mä vaan huokailen täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on.:) Kiva kuulla, että huokailuttaa, niin nimittäin täälläkin! Tuntuu nimittäin, että tämä sisustusrumba on ollut aika rankka. Mutta mukavaahan tämä on, oikeastaan paras osio edessä, kun saa taas keskittyä yksityiskohtiin ja niihin pieniinkin asioihin, kun isot linjat alkaa olemaan kunnossa.

   Poista
 5. Näyttää todella kauniilta! En malta odottaa, että mekin saamme tätä kotiamme järjestykseen kunnolla :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)