sunnuntai 18. elokuuta 2013

Rapupöydässä roiskuuLauantai-ilta kului ensimmäistä kertaa omalta osaltani rapujuhlissa, jotka ystäväni järjesti. Pienellä porukalla riitti ravuissa räiskyttelemistä ja naapureilla ihmettelemistä oikeaoppisten juomalaulujen raikuessa. Ilta oli ihanan tunnelmallinen, emäntä osasi kyllä hommansa: tarjoilut olivat parhaat mahdolliset ja seura tietenkin loistavaa. :) 


 Olen äyriäisten suuri ystävä, joten nämä eivät varmasti jää viimeisiksi rapujuhliksi, kiitos tyttöset. <3

Helan går
sjung hoppfalleri fallerallala,
helan går
sjung hoppfallerallala!

Mira

4 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma näissä sun kuvissa! Nyt tekisi ihan itsekin mieli järjestää moiset juhlat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Järjestämään vaan, oli niin mukavaa ja rentouttavaa, vaikkakin rapujen syönti oli aika haasteellista. :)

   Poista
 2. Helan gåria lauletaan meilläkin päin aina mutta jo juhannuksena ;) Äidin serkun ruotsinkielinen mies on tutustuttanut meidät useille juomalauluille. Näyttää kyllä herkulliselta ruokapöydältä ja Mira oot niin kaunis <3 Sulla on uus tukka eiks ooki?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mekin on tuota veisattu opiskelija-aikoina aika ahkerasti, jostain takaraivosta nuo laulunsanat lopulta tulivat! Ruokapöytä oli kyllä viimeisen päälle, emäntä oli loistava! Ja voi kiitos, heh, tuo kuvakin on niin tuommoinen suu täynnä mussuttaen. :D Hiukset värjäilin ruskeammaksi loman alussa, nyt ne ovat asettuneet aika kivan väriseksi ja viihdyn aika hyvin näissä! Vastaa aika hyvin omaa hiusten väriäni.

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)