keskiviikko 14. elokuuta 2013

Aina ihana ei miellytäMeillä olohuone sai uuden asukkaan. Puun. Sisustustarra (yllättäen jokaisen todella mielikuvituksekkaan sisustajan tavaratalosta) Ikeasta istuu meille mainiosti. Onhan meillä jo yksi puu-sisustustarra samassa tilassa, keittiön puolella. Puu kurkistelee "perheenjäsenensä" Bestå-hyllyn takaa ja ulottuu melkein kattoon asti. Syksyn tullen melkein voisin odottaa siltä omenasatoa, heh! Sisustustarran hankinta oikeastaan hypähti mieleeni siksi, että samaisella paikalla oli aiemman asukkaan sisustustarra "Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa", jonka päätimme vaihtaa. 

Me selkeästi emme ole vielä elämän ihanuutta oivaltaneet, sillä vaikka aiempi tarra olikin kaunis ja sopi tilaan mainiosti, tekstissä oli jotain, joka ei vain ollut meitä. En tosin tiedä, mitä tuo puu nyt sitten meistä kertoo? ;) Jonkun mielestä varmasti olemme ihan pölkkypäitä, kun menimme hyvän tarran tuhoamaan. Omasta mielestäni kuitenkin puu tuo tunnelmaa tilaan, varsinkin nyt syksyllä se tuntuu kotoisalta. On kiva istua puun alla joka ilta.

Sisustustarran vaihdon jälkeen jäin pohtimaan, kuinka monikin asia voi olla ihana, mutta silti se ei tunnu omalta. Harmitti toisaalta repiä kaunis tarra pois, mutta uusi tulokas tuntuu omasta mielestä paremmalta. Hiljalleen on oppinut tietämään, mikä tuntuu omalta ja mikä ei, mistä luopua ja mistä pakkomielteestä pitää kiinni. 

Mira

Ps. En ole varmastikaan pitkään aikaan sanonut hoi uusille lukijoilleni. Kiva, kun teitä on noinkin monta, olen ihan otettu! 

8 kommenttia:

 1. Toi puu on kyllä enemmän teitä ku tuo teksti :) itse en oikein välitä noista "carpe diem" tyyppisista teksteistä. Ne on liian korneja. Mut on teillä kyllä kaunis koti <3 oot saanut sen kyllä niin hianoks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo puu on kieltämättä enemmän meidän juttu. Usein nuo tekstit ovat kauniita ja hienosti suunniteltuja tarroja, mutta jos sisältö ei justiinsa osu kohdalleen, niin ei se vaan tunnu omalta kauniista fontista huolimatta. Kiitos Milluriseni! Toivottavasti pääsette käymään jossain vaiheessa ihan livenäkin.

   Poista
 2. Ihanat puut! Varsinkin tuo keittiön tarra on aivan minun näköinen ja voisin ottaa sellaisen heti :) Tässä on vaan pikku pulma. Mies on sitä mieltä, ettei meille tule enää yhtään puu- tai lintuaiheista juttua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Punainen! Eivätkös puut olekin ihan loistavia kaikkeen sisustukseen? Heh, onkos teilläkin vähän tämä lintu-puu-teema vähän päässyt valloilleen? Meillä kaikki lähti tuosta keittiön sisustustarrasta - linjaa on jatkettu nyt pitkin asuntoa. On ne tirpat ja puut vaan niin kivoja. :) Miehet ei vaan aina tajuuu.

   Poista
 3. Toi puu sopii tuohon kyllä tosi hyvin. Hienoa, että alkaa se oma tyyli sieltä löytyä ja tietää mistä tykkää. Pitää löytää se mitä rakastaa eikä "ihan kiva"-linjaa. Toivottavasti mekin päästään jossain vaiheessa katsastamaan teidän koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos H! Tykkään kyllä niin monesta tyylistä, että tavallaan ensin oli vaikeaa valita, mihin niistä tarttuu. Mutta nyt kaikki valinnat tuntuvat kyllä helpoilta ja tyyli omalta! Varmasti jossain vaiheessa pääsette tekemään meille tupatarkastuksen!

   Poista
 4. Kauniit sisustustarrat! Teidän koti on niin kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista, kommentoit aina niin kivasti! :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)