perjantai 16. elokuuta 2013

Tauluhyllyn vaiheetTauluhyllyn tauluihin ei ollutkaan ihan helppo keksiä täytettä. Aiemmin pohdiskelinkin tyhjien kehysten sisältöä täällä: Tyhjät kehykset ja harmaan hyökkäys.

Ensin aioin tilata reissukuvista kollaasin, mutta kuvien valitseminen kävi niin työlääksi, että päätin keskittyä muuhun. Nyt tauluhyllyssä löytyy mm. Marimekon kortteja, peili, Finlaysonin Taimi-kuosia, Annon sahalaitaista kuosia ja vanha pelikortti. Myös itse askartelemani printtiteksti pääsi omalle paikalleen jo aikaisessa vaiheessa. Vielä kuitenkin yksi taulu huutaa tyhjyyttään.

On aika vaikea löytää kivoja kuoseja tauluihin, joten se pakotti minut luovemmalle tielle. Voin viihdyttää teitä kertomalla, että Finlaysonin ihastuttava Taimi-kuosi on oikeasti ruokapöytään tarkoitettu tabletti. Kehysten koko ja tabletti osuivat prikuulleen kohdilleen, joten miksipä ei! Arvaattekos, mitä Annon ylähyllyn kuosi onkaan? Se on (haluan huomauttaa: käyttämätön) rätti Annon syysmallistosta (?). Hullua, mutta toimii!
"When I get sad I stop being sad and be awesome instead"-taulun väsäilin itse, kun sopivaa tilattavaa tekstitaulua ei tuntunut löytyvän. Hyviä vaihtoehtoja löytyi monia, mutta silti tuntui, ettei ihan ominta tekstiä millään löytynyt. Nyt seinällämme killuva teksti on hauska ja osuva, legendaarisen Barney Stinsonin suusta napattu ja A4:selle yksinkertaisesti ladottu.
Tauluhyllyn hyviä puolia on se, että pääsen vaihtelemaan taulujen järjestystä ja niiden sisältöä niin usein kuin haluan. Olen todella vaihtelunhaluinen, joten se lienee hyvä asia! Toistaiseksi mustavalkoinen ja yksinkertainen meininki saa jatkua, sillä nyt etsinnässä on vielä tuo viimeinen kehyksen täyte. Ideoita?

Mira

10 kommenttia:

 1. It's going to be legen-- wait for it-- and I hope you're not lactose intolerant, because the second half of the word is-- dairy! Legendary!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahah, nauroin tuolle itsekin ihan hirmuisesti. Tuo sopisi mun siskolle niin hyvin ;)

   Poista
 2. Mahtava tuo "When I get sad I stop being sad and be awesome instead"-taulu! legendaarinen Barney Stinson, todellakin :) Hih. Olen katsellut kanssa Ikeassa tuollaisia tauluhyllyjä, hyvä idea nimittäin. Todella kauniin ja rauhallisen näköinen kokonaisuus, tykkään!

  Haluaisin kovin laittaa valokuvia seinälle mahdollisimman paljon ja vaikka yksi reissukuvakollaasi löytyy jo niin valokuvat on vaan niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, piti vähän itse tarttua toimeen, kun ei sopivaa printtitekstiä tuntunut löytyvän. On hauska ainakin! Tauluhylly tuntuu ainakin nyt tosi näppärältä. Mietiskelin tässä, että olisiko sittenkin pitänyt olla valkoiset, mutta ehkä nuo mustat tauluhyllyt on kuitenkin parhaat meille, niin saa koko olohuone vähän ryhtiä ja rytmiä. :) Mä en tosiaan osannut valita reissukuvista, joten vaikeaksi meni, katsotaan josko jossain vaiheessa saisi kuvia tilailtua kehyksiin!

   Poista
 3. Ihanat nuo kehykset ja tosi hyvä ja toimiva idea. Tosiaan saa vaihdeltua niin paljon kun haluaa :) Olisiko viimeiseen sitten joku värikäs kuva/kortti/sisältö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin tosi paljon! Jotain värikästä tuohon viimeiseen tauluun voisi keksiä, mutta ei ole kävellyt vastaan vielä... :)

   Poista
 4. Sinähän oot kekannut luovia ideoita taulukehyksiin! Mut sytytti heti tuo vanha pelikortti, ihan ässä idea ;D

  Ihana kisumisu!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on pakko ryhtyä luovaksi, kun ei meinaa muuten saada visioita täytettyä! Tuo pelikortti hykerrytti minua, kun sen jostain äkkiä keksin, ihan ässä todellakin ;D Tiuhti-kisu.<3

   Poista
 5. IHANA tuo rätti, mää vaan ensin nauroin sille, mut ihan älyttömän hyvä idea :--D Muutenkin tosi kivannäköinen kokonaisuus!

  Mä oon ihan älyttömän huono taulujen asettelun/oikeiden paikkojen päättämisen kanssa, eikä meillä oo oikeestaan seinällä kun yks! En ymmärrä miksi, kun näillä saa niin helposti mielenkiintoisia juttuja omaan sisustukseen 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kieltämättä ensin hajoilin ajatukselle, mutta lopputulos on loistava, ei yhtään arvaisi kehyksen sisältöä. :) Minullekin nuo asetelmat tuottavat vähän päänvaivaa. Joillkin s eon niin helppoa, nyt taulut on ihan harkitsematta vain ladottu perätysten, täytyy testailla miten ne näyttäisivät parhailta! :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)