tiistai 15. lokakuuta 2013

Callunoita ja nappuloita lokakuun auringossa


Lokakuu on ollut kaunis, varsinkin päivisin on saatu ihastella upeaa ja vielä lämpöään hehkuvaa aurinkoa kuulaassa syksyilmassa. Melkein jo haistan lumen! Sisällä intouduin kuvailemaan ilta-auringosta hehkuvaa kotia. Kotiin hankittiin nimeltä mainitsemattoman tavaratalon tarjouspäiviltä mainioita löytöjä: niin Callunat kuin Iittalan Nappula-kynttilänjalat ihastuttavat nyt iltojani kynttilöiden hohteessa. Eikä tässä vielä kaikki, löytöjä tein enemmänkin, sen verran hullaannuin viime viikolla. ;)





Viimeisestä kuvasta tarkkasilmäiset bongaavat myös yhden mainion tarjouslöydön. Artekin Kanto on löytänyt kotiin. Samoin eräs ihastuttava valaisin, joka saapui juuri eilen. <3 

Lokakuusta hullaantuneena,

Mira

8 kommenttia:

  1. Oi ei, mä meinasin hullareilta juuri tilata tuon Kannon (vai miten se nyt taipuukaan), mutta maltoin vielä mieleni, kun en oo sitä koskaan nähnyt, muutakun kuvissa! Näyttää kyllä ihanalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en ole yllättynyt että pidät siitä. ;) Oli pakko tarttua kyllä tuohon tarjoukseen, koska toivon Kannon olevan meillä pitkän aikaa ja kovasti toivon, että joskus saan kasata siihen myös niitä puuklapeja, joita laitan omaan takkaan. <3 Se sitten joskus, nyt saa toimia lehtitelineenä ja ilahduttaa siten. :)

      Poista
  2. Nuo Nappulat on hauskoja :-) Viimeksi Iittalan putiikissa vieraillessa melkein ostin mustia versioita, mutta sitten mukaan tarttui Fire tuikkula, joka on muuten niin helposti rikkoutuva ettei kyllä oikein sopisi esim. kissaperheeseen :-)
    Nauti auringosta! Meillä se vain jaksaa sataa... Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katja, olen kovin tykästynyt nappuloihin, ovat tuollaiset leikkisät muotoilultaan. Heh, meillä ei tosiaan mitään kovin rikkoutuvaa uskalla esille laittaa, onneksi kissaperheeseenkin löytyy kuitenkin hyviä vaihtoehtoja. Riemukasta viikonloppua!

      Poista
  3. Ihania kuvia!! Kaunista syystunnelmaa. Kisu siellä näyttää kovin samannäköiselle kuin meidän Ruffe! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Esmeralda! Syysaurinko on jotenkin niin erikoinen ja kaunis sävyiltään, ettei siitä voi olla pitämättä. Hei, meidän Tiuhti lähettää terveisiä Ruffelle! Tiuhti on aivan rakastunut callunoihin, ilmeisesti maku on yhtä kiva kuin ulkonäkö...;)

      Poista
  4. Onpa ihania kisuja taas ja hienoja kuvia :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)