tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ready, steady, eat!

 


Kuten jo aiemmin kerroinkin, herkuttelimme ystävysten kesken eräänä lauantaina masumme täyteen sellaisia herkkuja, että vieläkin vesi nousee kielelle kun niitä edes ajattelee. Sen verran maukasta ruoka oli, että taisi viedä kielen mennessään, enkä siis edes pysty ihmeempää analyysia ruuasta tekemään... Mutta pakko on vielä kerran sanoa, että ruoka oli erinomaista. Antaa kuvien kertoa. ;) Ainakin näille makunystyröille ja silmien hermosäikeille maistui!  Trattorialle iso plussa siitä, että keittiö lähetti terveisiä alkupalalautasen merkeissä. Se ilostutti kovin kahdeksanhenkistä seuruettamme.

Sen verran vinkkinä, että mikäli aikoo Trattoriaan isommalla porukalla, kannattaa varata kabinetti ravintolan perältä. Siellä saa pulista rauhassa, poissa ravintolan (toisaalta tunnelmallisesta) hälinästä. Isommassakin pöydässä sai vaihdettua kuulumisia kaikkien kesken paljon paremmin, eikä naurumme haitannut kanssaruokailijoita. 

Tytöt, otetaanhan uusiksi pian!

Mira

14 kommenttia:

 1. Ihananlta näyttää ja sun kynnet....ihan sanattomaksi jää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sofia! Ja hassua, että kiinnitit huomiota kynsiini ;D Niiden näpertäminen on mun yksi lemppariharrastus. :)

   Poista
 2. Nam, nam ja nam! Kiroan mielessäni, Kotkassa tollaista ruokaa ei juuri oo. Näyttää niin herkulliselta! (Kateellinen) :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka oli kyllä herkullista. Eikö tosiaan siellä ole rafloja? Onpas ikävää. :/ Sitten sun täytyy tulla Tampereelle herkuttelemaan, täällä on yllättävän paljon hyviä paikkoja! Tosin enemmänkin saisi olla. :)

   Poista
 3. Ihanan näköisiä herkkuja ja tunnelmallinen ravintola. Kuvasi näyttävät todella laadukkailta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cara, olen otettu kun juuri sinä sanot noin. :) Tämä hämärässä kuvaaminen on heikkouteni, mutta koko ajan harjoitellaan!

   Poista
 4. Mums, näyttää kyllä hyvältä! :p ehkä annokset turhan pieniä piperryksiä mun makuun ;) mut ulkona syöminen on aina niin luksusta! Kumpa sitä pääsis tekee useemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, että kun noita pieniä annoksia vetelee kolme, niin on äkkiä maha täynnä! En itseasiassa jaksanut tuota risotto-kuhaa loppuun asti... Ulkona herkuttelu on luksusta. Ja tavallaan se on niin luksusta kun sitä tekee harvoin!

   Poista
  2. Niin sepä se! Ja ainiin mä unohdin sanoa miten kaunis oot <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tuolla olen kyllä aina ruuasta saanut nauttia täysin siemauksin! :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)