maanantai 25. maaliskuuta 2013

Siilinkari & kanelipullaa auringossa


Yksi viikonlopun mukavimmista hetkistä oli sunnuntainen kävely Näsijärvellä. Vaikka pieni ja viileä tuulenvire hiukan piiskasikin kasvoja, aurinko jaksoi lämmittää punaisia poskia. Mieltä (ja kätösiä) lämmitti Siilinkarille päästyämme kahvi ja (ehkä hiukan kohmeinen) kanelipulla. Kyllä siinä kelpasi istua tuulensuojassa nenä kohti aurinkoa ilman huolia. Kevät! <3Tällä viikolla onkin lyhyt työviikko, kun pääsiäinen pääsee yllättämään loppuviikosta. Vietän pääsiäisen jälkeisen viikon lomaillen. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ei edes ole tiedossa matkaa muualle kuin siskoni luokse Lahteen! Pääsiäisenä toki käväisemme myös moikkaamassa vanhempiamme Keski-Suomessa. Mutta että viikko pitäisi sitten lomailla ihan kotosalla, toisaalta aika kivaa.:)

Onko teillä muuten tapana valmistella pääsiäistä? Meillä ei ole rairuoho kasvanut. Johtunee siitä, etten sitä edes istuttanut. (Olisikin siis vallan kummallista, jos sitä olisi jostain puskenut.) Eikä ole edes pajunoksia haettu. Tiputkin puuttuu. Enkä edes omista mitään keltaista! Nyt täytyy ryhdistäytyä ja saada kotiin vähän pääsiäistunnelmaa! 

Aurinkoista pääsiäsiviikkoa!

Mira

15 kommenttia:

 1. Pulla maistuu vaan niin paljon paremmalta ulkona. <3

  Voih sama juttu täällä... Yleensä laitan pääsiäistä vähän koristeita, ruoho kasvamaan ja pajunoksia kotia koristamaan, vaan nyt ei ole mitään noista vielä täällä. Eikä ruoho ehdi itämään, mutta muuten otan loppukirin jotta viikonlopuksi jotain pääsiäishenkeä saadaan luotua. :)

  Aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän herkkusuun suussa pulla maistuu aina hyvältä :D Mutta siis ulkona aivan taivaalliselta. :) Jännä juttu!

   Jotenkin tänä vuonna pääsiäinen on päässyt yllättämään. Otetaanpas sitten se loppukiri molemmat, niin saadaan vähän pääsiäisen tunnelmaa!

   Poista
 2. Voi mikä huikea auringonpaiste! Ihan selvästi kevättä ilmassa :-)

  Pääsiäistä on tänä vuonna valmisteltu enemmän kuin laki sallii; viime vuonna ei vastapainoisesti valmisteltu oikeastaan yhtään. Rairuohoja ei tosin löydy...

  Mukavaa pääsiäisbreikin odotusta,
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä on ilmassa! Hiljalleen se kevätkin meidät löytää ja hellii auringonpaisteella. :) Heh, hyvä että olet kunnostautunut viime vuodesta, ehkä minäkin sitten ensi vuonna... ;)

   Poista
 3. Ihania kevätkuvia! Tekispä mieli nappasta tuosta kädestä jäljellä oleva pullapala :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti. :) Pullan napostaja vetäisi pullan kiireellä naamaan, niin hyvää se oli ulkoilmassa maisteltuna. :)

   Poista
 4. Ihania kuvia!

  Ei meilläkään sen ihmeellisemmin pääsiäistä oo laitettu. Mitä nyt suklaamunia ostettu;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miramekko! Suklaamunia täytyy käydä hamstraamassa kyllä. Se on varmaa. Sitäkään en ole vielä ehtinyt tekemään, mutta nyt sait aikaan päähänpinttymän... :)

   Poista
 5. Voi miten ihanan keväisiä kuvia! :) Mullekin iskee oikein kunnon kevätfiilis aina kun aurinko paistaa - kova pakkanenkin tuntuu siinä sivussa aika merkityksettömältä, mulle se aurinko on kevään ja lähestyvän kesän merkki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aurinko tuo kyllä sen kevättunnelman! On ihan erilainen fiilis, kun valoa on paljon enemmän aamuisinkin.

   Poista
 6. Ihania kuvia, ihana blogi... Liityin lukijaksi.

  Kivaa pääsiäisviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ira! Ja olenpas iloinen että liityit lukijaksi. Kivaa pääsiäsiviikkoa sinnekin ja tervetuloa matkaan mukaan! :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)