torstai 14. maaliskuuta 2013

Arjen hetkiä

Arjessa ei aina kamera kulje ahkerasti käsilaukussa mukana, muuten kuin tietysti puhelimessa. Aina välillä tulee hetkiä, jolloin kaipaisi sitä järkkäriä mukaan tallentamaan juuri sen hetken ja tunnelman, kun aurinko lämmittää kasvoja, kylmä talvi-ilma kipristää nenää ja kevät tuoksuu ilmassa. Onneksi puhelinkin jotenkin pystyy tallentamaan kauniin auringonnousun aamulla, bussipysäkin huurteisen lasin auringossa ja iltapäivän viimeiset auringonsäteet töistä lähtiessä.

 Kohta talvi saa väistyä, kevät on jo tulossa! Eikö?

Ihanaa arkea toivoopi,

Mira6 kommenttia:

 1. Kyllä vakaasti siihen kevään tuloon uskotaan. Mittari näyttää hurjia pakkaslukemia, mutta uskon ja toivon viimeestään huhtikuussa auringon kukistavan jään ja kylmyyden. :)

  Lämpimiä ajatuksia kylmyydestä huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirmuisia nuo lukemat, mutta siitä huolimatta uskon, että kyllä se kevät vielä sieltä porhaltaa iloksemme. Lämpimiä ajatuksia sinnekin Minttu!

   Poista
 2. Toi ylin kuva on niin upee ja keväinen=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Olen yllättynyt miten kivan kuvan sai ihan puhelimella tuosta kauniista hetkestä. :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia olet puhelimellakin ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Tunnustaudun kuvasnobiksi, enkä juuri puhelimen kameraa ole käyttänyt, koska en saa yleensä sellaisia kuvia kuin haluaisin tai kameralla on tottunut saamaan. Mutta nyt olen jo muutamia juuri haluamanlaisiani saanut ihan puhelimellakin. Pitää siis vaan rohkeasti näppäillä kuvia silläkin, kun kulkee useammin mukana!

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)