tiistai 9. huhtikuuta 2013

Herkullinen lounas Wistub Alsacessa


Viimeisen lomapäivän kunniaksi piipahdimme perjantaina ystäväiseni kanssa lounaalla Laukontorilla. Emme nauttineet kuitenkaan Laukontorilla mustaamakkaraa, vaikka oikea tamperelainen olisi sen varmaan tehnyt. ;) Aikomuksena oli löytää jotain kevyttä lounasta. Päädyimme Laukontorin reunalla sijaitsevaan Wistub Alsaceen, jossa en koskaan aiemmin ollutkaan käynyt. :) Ravintolan maalaiskeittiön lounaslistalla oli maissikananrintaa, jonka päätin ottaa. Maissikananrinta on nimittäin herkullista onnistuessaan - ja niin oli tämäkin annos. Parsakauden avajaisten kunniaksi sain annokseeni myös parsaa. Perunapyreen pyysin vaihtamaan hernepyreeseen, jota oli tarjolla päivän kalan kanssa. Annos oli hyvää ja melkein väitän, että parempaa hernepyreellä! Ystäväni otti jonkin kananmunasetin, annoksen nimeä en enää muista!;) Herkulliselta se näytti ainakin. Olipa piristävää käydä lounaalla paikassa, jossa ei tavallisella työviikolla tule käytyä. Olihan annos lounasannokseksi hiukan hintava (noin 16 euroa kahveineen), mutta kerrankos sitä! Wistub Alsace järjestää sunnuntaisin brunsseja (hinta 26 €). Brunssin aion kyllä jossain vaiheessa käydä testaamassa, sillä brunssipaikkoja olenkin Tampereelta etsinyt. Illallismenukaan ei ollut mielestäni kovin kallis, joten joskus voisi ravintolassa käydä maistelemassa maalaisherkkuja viinienkin kanssa. :)

Mira 

10 kommenttia:

 1. Oli kyllä hyvä lounas :) Ja tuo brunssi, se täytyy käydä ehdottomasti testaamassa vaikka onkin sieltä hintavammasta päästä.

  Mäkään en enää muista tuon annokseni nimeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se oli joku liian hieno nimi. ;) Ei jäänyt päähän. Mutta kyllähän sitä brunssia voisi kokeilla, ties vaikka olisi hintansa väärti!

   Poista
  2. Kasvisannoksen nimi on Shakshuka. Kiva kuulla että teille maistui ja viihdyitte! Tervetuloa myös brunssille! Terveisin Wistubin keittiön väki

   Poista
  3. Vaikealta se nimi kuulosti näin tottumattoman silmään. ;) Mutta herkulliselta se tosiaankin näytti, kiitos makuelämyksistä! Brunssi tullaan kyllä testaamaan kevään aikana. :)

   Poista
 2. Voi että nam! Mä käyn aivan liian usein niissä samoissa Tampereen rafloissa, eikä oikeen ikinä tuu mentyä mihinkään uuteen. Fransmanni, Amarillo ja Trattoria kuuluu mun vakkarilistaan, mut nyt on oikeesti pakko tehdä poikkeus ja käydä vaikka just tuolla Wistub Alsacessa :--) Hyvännäköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa poistua S-ryhmän alueelta niin kokee uusia makuelämyksiä! (Vaikka varsinkin Trattoria onkin yksi lemppari ja Amarillossakin tulee vierailtua välillä tiuhaan tahtiin... ;)) Jos et ole testannut, suosittelen myös koko sydämestäni Tampereella sijaitsevaa Henriksiä tai Gastropub Tuulensuuta, ne on vaan niin loistavia paikkoja, että kehtaan hehkuttaa avoimesti. :)

   Poista
 3. Hyvän näköisiä ruokia!

  Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olivat kyllä herkullisia. Kiitos haasteesta, täytyy tarttua siihen jossain vaiheessa.

   Poista
 4. Namm! Namm! Vesi tulee kielelle! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)