torstai 4. huhtikuuta 2013

Kuin lomalla KreikassaTämä loma oli poikkeuksellinen. En ollut matkoilla. Mutta makumatkalla kuitenkin. Kävimme Lahdessa paremman puoliskoni kanssa siskoani morjestamassa ja käväisimme jo aiemmin hyväksi havaitussa Asklipios-ravintolassa, josta saa aitoa kreikkalaista ruokaa. Ruoka toi ihania muistoja mieleen Kreikan matkoilta ja hinku välimeren läheisyyteen kasvoi taas... Kaikista matkoistani parhaat muistot ovat jostain syystä Kreikasta. Yhtenä syynä on varmasti herkullinen ruoka. Mutta kun reissua ei vielä ole tiedossa, hoiti ihana ruoka kyllä asiansa, nimittäin selätti ihan 1-0 shoppailusta aiheutuneen nälän! 
Tampereellakin on kuulemma hyviä kreikkalaisia ravintoloita, ei ole tullut testattua koskaan. Täytyy ottaa tämäkin to do-listalle, moussakaakin voisi maistaa pitkästä aikaa. :)

Mira

6 kommenttia:

 1. Oi, slurps! Näyttää todella hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. oi nam nam! Tuun teille syömää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meillä ei ihan näin herkun näköistä ruokaa saa, mutta suosittelen käväisemään kreikkalaisessa ravintolassa, sieltä niitä herkkuja saa, nam nam! ;)

   Poista
 3. Oi että, onpa hyvännäköistä!!! Pitäisikö lähteä ihan Lahteen tuota varten... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömän makuista. Jotenkin ne maut niin tuo mieleen kaikki lomamatkat Kreikassa. Kreikkalaisessa ruuassa on vaan jokin semmoinen omanlaisensa maku, joka hurmaa ainakin minut kerta toisensa jälkeen. Suosittelen tekemään matkan Lahteen, jos käyt siellä, piipahda myös Millan putiikissa shoppailemassa. ;)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)