lauantai 20. huhtikuuta 2013

Love for flowers


Heh, pienessä perheessämme kukista tosiaankin tykkäävät muutkin kuin minä, kuten kuvista voi päätellä. Avomies on reissussa muutaman päivän ja olen saanut viettää aikaa kisujen kanssa kolmisin kotosalla. Ostin (itselleni) meille piristykseksi preerianruusuja, jotka kokivat sellaisen tutkintaoperaation, että puskan pisimmät oksat lyhenivät puoleen parissa minuutissa pienten floristien käsittelyssä. 

Aurinkoista viikonloppua! 

Mira

4 kommenttia:

 1. Ihanat kukat ja vielä ihanampi kisu! Mä olen ihan kissahullu ja sydän sulaa heti kun näkee edes vilauksen kissanhännästä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisu kiittää kommentistasi! Hän pyrkii kyllä olemuksellaan sulattamaan jokaisen sydämen ja pitää myös kukkia ihanina. Hän on kyllä kovin veikeä tapaus, kukat ovat selkeästi intohimo. :)

   Poista
 2. Ompa ihani kuvia sun blogissa! Näitä arjen pieniä yksityiskohtia (kukkia, kauniita esineitä ym) katsellessa tulee hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein miellyttävästä kommentistasi Annmarie, kiva kun jätit pienen merkin käynnistäsi ja sait minut hyvälle tuulelle. Piipahda toisenkin kerran vierailulle! Arjen yksityiskohdat ovat kyllä myös omia lemppareitani. Niistä tulee hyvälle tuulelle, kuten sanoit. :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)