maanantai 15. huhtikuuta 2013

Pieniä sormia, silmiä somiaPieniä sormia ja silmiä somia tutkittiin, laskettiin, ihasteltiin ja hämmästeltiin ahkerasti viikonloppuna kummityttömme ristiäisissä. Tämä pieni tähtisilmä sai  ansaitusti mitä kauneimman nimen. Pienokainen nukkui nimenantonsa ohi sujuvasti hymyillen, ei tainnut pahemmin nimestään siis stressiä ottaa. Voitteko kuvitella, kameraan kertyi 600 kuvaa muutaman tunnin aikana pienestä neidosta, hänen ihastuttavasta siskostaan ja uudesta perheenjäsenestä haltioituneista sukulaisista? Kyllä, niin todella tapahtui.

Otetaanpas mallia neidin rennosta asenteesta tähän viikkoon! :) 

Mira

7 kommenttia:

 1. Nykyaikana voin kuvitella ja uskoa tuon kuva määrän, mutta jos 1980-luvulla olisit samaa väittänyt niin en välttämättä ois uskonut. ;)

  Mukavaa keväistä viikkoa sinulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, ei näitä kaikkia kyllä ihan paperikuviksi lähtisi teettämään helpolla! Mukavaa viikonjatkoa sinnekin :)

   Poista
 2. Oi, kauniisti kirjoitettu! <3 Ei tainnut neiti kyllä näistä juhlista stressiä ottaa, äiti sen sijaan ehkä vähän enemmän :) Tyttö sai myös parhaimmat kummit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kaunokaisesta voi kuin kauniisti kirjoitella. <3 Nyt on sitten äidinkin stressit ohi juhlahumun jälkeen, kaikki meni mainiosti. :) Ja hih, kiitos! Kummituksena on hyvä olla. :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)