Kyllä on yksinään kotona heiluvalla naikkosella halvat huvit - kuvata ruokaa sen jäähtymispisteeseen asti. (Tarkennus: Lähinnä siis salaatissa olleen kanan jäähtymiseen, salaattia en sentään lämmittänyt.) Noh, herkullista tuo oli, tahdon huomauttaa, että kanan tummat kohdat eivät ole palaneita kohtia, vaan maustetta. Onnistuin kerrankin hyvin maustamaan maustamatonta kanaa, ne valmiiksi marinoidut kun eivät ole olleet herkkuani enää pitkään aikaan. Mutta se itse marinointi on ollut haastavaa silti. Nyt siis onnistui aika yksinkertaisella reseptillä: oliiviöljyä, paprikajauhetta ja italialaista yrtti-marinointi-maustetta a ja ripaus suolaa. Nam!
Kyllähän sitä mielellään kahdelle pöydän kattaa, yksin tuonkin rehukasan napostelu oli aika tylsää... Onneksi saan nyt sunnuntaina ukkelin takaisin kotiin. :)
Mira
Mums näyttääpä hyvältä! :p mä en kyl oo vieläkään onnistunut maustamaan sitä maustamatonta kanaa oikein ja siitä tulee aina liian kuivaa :(
VastaaPoistaSe on haastavaa!! Mut tuli hyvää, juuri sopivaa kerrankin. :)
PoistaNam nam näyttää hyvältä! Munkin tarvisi siirtyä niistä marinoiduista pois, mutta tuntuu se maustaminen tosiaan haastavalta..
VastaaPoistaSuosittelen jättämään marinoidut kauppaan, vaikka se onkin haastavaa, niin kyllä se makukin paranee, eikä mene mahakaan niin sekaisin kuin lisäainepommeista. :)
PoistaNamm! Mitä ruokaa! :) Heti tuli nälkä!
VastaaPoistaHerkkua oli, vaikkakin yksinkertaista :)
Poistaoi namnam♥
VastaaPoistahttp://inka-allornothing.blogspot.fi/
Kanasalaatti on yksi lemppareistani, aina :)
PoistaHei sulle on haaste mun blogissa; http://asyoungasufeel.blogspot.fi/2013/04/5-things-i-couldnt-live-without.html. Käyhän kurkkaamas! :)
VastaaPoistaVoi kiitos Krista! Mahtavaa, täytyy tarttua jossain vaiheessa haasteeseen.
PoistaSöin tänään ihan tismalleen samaa ruokaa mutta se ei todellakaan näyttäny noin hyvältä :D
VastaaPoistaOlipas tämä kiva kommentti! Pitäisiköhän hakeutua Masterchefiin ensi kaudelle? ;D
Poista