torstai 11. lokakuuta 2012

Käryävä hän(tä)Hankin vähän aikaa sitten Anttilasta nuo valkoiset, korkeat kynttilänjalat. Ne ovat kivoja ja nykyään suorastaan mun lemppareita, mutta lemmikkien kanssa saa olla aika tarkkana niiden kanssa... Heti ensimmäisellä sytytyskerralla nimittäin toinen tyyppi päätti vähän käristää häntäänsä ja kauniilla kaarella sipaisi hännällään liekkiä. Onneksi selvittiin säikähdyksellä ja vähäisellä (todella aromikkaan) karvojen hajulla ympäri kämppää, eikä toinen oikein edes hoksannut mitä tapahtui, vähän ihmetteli että mitä se häntä nyt siinä vähän savuaa ja haisee pahalle. :) 


Tuikkuja meillä kisutkin osaavat varoa, ne hehkuvat varmaan lämpöä vähän erilailla (ja tuikkukuppiin on tullut vissiin kurkistettua ennenkin, kun eivät enää kiinnosta). Avokynttilät on vielä vähän liian kiinnostavia, eikä niitä siksi viitsi ihan joka ilta sytyttääkään.

Varovaisina kynttilöiden kanssa!

Mira (:

5 kommenttia:

 1. Huh, onneksi ei käynyt mitään. Meillä on pienenä "kotikotona" kissa hypännyt aivan päin kynttilää kun ei oltu huomattu että kissa oli päästetty samaan huoneeseen. Tuli tarttui kissan kylkeen ja tuntui että se oikein ritisi kun karva olisi niin hyvin palanut, mutta onneksi sain kissan kiinni ja "taputeltua" sammuksiin eikä lopulta ollut kuin vähän karva lyhentynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui Jonsku, kuulostaa hurjalta! Onneksi teidänkään tapauksessa ei käynyt pahemmin. Meilläkin hännänpää tosiaan käväisi liekissä nopeasti, ja heti minäkin häntää olin taputtelemassa. Toinen ei oikein hoksannut, miksi sen häntään kävin niin nopeasti kiinni.:) Pelottavaahan noissa hyppelevissä otuksissa on myös se, että kaatunut kynttilä matolla saattaa olla "vähän" kohtalokas, joten varovainen pitää kyllä olla.

   Poista
 2. Haha voi toista :') onneks ei kärtsänny muutaku hännän pää! Täällä taas juututtiin tänään paperipussiin ja se päässä sit juostiin paniikissa ympäri kämppää :'D jatkossa osaavat varoa myös paperipussia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Aina sitä pitääkin mennä tunkemaan se pää kaikkialle ja sitten säntällä järkyttyneenä ympäriinsä... Voi voi :D

   Poista
 3. Noi siun kynttilät on kyllä ihania! Toivottavasti kisut oppis varomaan niitä, ne on kyllä välillä semmosia toheloita :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)