tiistai 23. lokakuuta 2012

Jotain herkullista ja helppoaKovasti väitän ja todistelen itselleni, etten ole yhtään keittöihminen, mutta aina välillä jotkut helpoimmat jutskat onnistuu, kuten tämä maailman yksinkertaisin tonnikalapiirakka. Ei tällä nyt Masterchef-titteliä hankita, mutta ainakin propsit sain vierailta.

Hei, olen saanut hirmuisesti kivoja kommentteja, vaikka oonkin ollut kovin vaitonainen täällä viime viikot. Kiitos tyypit.:)

Mira

PS. Te toverit, jotka ette vielä seuraa blogia "virallisesti", se onnistuu helposti klikkaamalla "Liity tähän sivustoon"-namiskaa tuolta sivun reunasta. :) Myös sähköpostin ja bloglovinin kautta voipi seurailla helposti. :)

6 kommenttia:

 1. Suolasten tarjottavien keksiminen on aina paljon vaikeempaa kuin makeiden! Oon tosi huono tekemään mitää suolasia kun en tiiä mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Piirakka on aina helppo. ;) Tosin itse tykkään enemmän suolaisista herkuista kuin makeista, joten siksi niitä tulee kokeiltuakin useammin (siis sen kerran kun keittiössä vaivaudun näyttäytymään). :)

   Poista
 2. Herkullisen näköistä! Kelpais mulle :)
  Mulle maistuu myös suolaiset ennemmin ja ne on mun mielestä helpompiakin tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää kyllä, se oli yhtä herkullista kuin miltä näyttääkin. Harvemmin itse tekemäni ruuat ulkomuodoltaan onnistuvat viestimään makuelämyksen (tai toisinpäin), mutta tämä piirakka on ihan mun juttu, se yleensä onnistuu aika hyvin. :)

   Poista
 3. Näyttää kyllä aivan tajuttoman hyvältä. onko tähän ohjetta vai ihan omasta päästä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Siilis! Tämä on ihan omasta päästä. Olen huono noudattamaan reseptejä.;) Tavanomaisen piirakkapohjan lisäksi sekoittelin vain tonnikalat ja vihannessekoitukset munamaidon kera tuohon päälle, päälle tietenkin juustoa ja paprikaa. Kannattaa kokeilla maustettua tonnikalaa (esim. italialaisilla mausteilla) tai savulohta, tulee tosi hyviä makuyhdistelmiä!

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)