keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Not actually frozen


Järvi ehkä ei ole vielä jäässä (kokonaan), mutta minä olen! Hrr. :) Hytisyttääkö muitakin?

Mira

8 kommenttia:

 1. Jäässä ollaan! Kävin tänään ostamassa itselleni kunnollisen untuvatakin, jonka pitäisi olla lämmin :) Toivotaan, en halua kärsiä kylmyydestä niin kuin viime talvena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kelpaisi uusi takki minullekin lämmikkeeksi! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, Timi "sulautuu" niin hyvin noihin kuviin, että tuosta toisesta kuvasta täytyi katsoa uudelleen, että siinähän on koirakin :)
  Muuten varmaan tämäkin vilukissa tärisisi kylmyydestä, mutta masu tai sen aiheuttamat hormonit pitää kyllä lämpimänä :) Jospa tänä talvena ei tarvitsisi jäätyä aika kun nenän ulos pistää, saati sitten sisälläkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo Timi aika hyvin sulautuu hyvin maastoon.:D Vielä pitää vähän harjoitella tuota valotusta kun kuvaa lumessa, oli yllättävän haastavaa. :) Hyvä että maha-asukki pitää sut lämpimänä Marianne. <3

   Poista
 3. Ai siellä on alkanut jo vedet jäätymään, hrr! Täällä Helsingissä ei onneksi näy jäätä eikä lunta enää ja täksi päiväksi on luvattu aika lämmintäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat nappasin tosiaan vanhempieni luota Jyväskylän suunnasta. Tampereen järviä en ole käynyt tutkimassa vielä :) Mutta nyt ainakin sää on jo niin lämmin, ettei varmaan ainakaan enää jäätä missään ole. Mutta talvi vois mun puolesta jo tulla!

   Poista
 4. Miä en ole kyllä vielä hytissyt, lähinnä on kuuma koko ajan :D Mutta totesin, että joudun ehkä sittenkin ostamaan toppatakin, täytyyhän Pähkinä pitää lämpimänä eikä mikään vanhan takki mene enää kiinni :) Mutta talvea odotan kyllä jo paljon! Täältä lähti eilen kaikki lumet pois :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sullakin on tuo maha-asukki siellä lämmittämässä ;) Mut joo, uusi talvitakki on varmaan ihan must!Nyt onkin tosi kivoja semmoisia "löysiä" talvitakkeja myynnissä muutenkin, mihin pieni Pähkinä mahtuu. Voi käyttää vielä sitten raskauden jälkeenkin. :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)