keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Mitä niistä ompuista sitten syntyikään









...No piirakkaa tietty! :) Lopullisesta piirakasta ei ehditty kunnon kuvia edes ottamaan, kun uunista tultuaan se katosi nopeasti parempiin suihin. Oli siis hyvää! Mutta piirakka sai vielä ihanan vaniljarahkan pintaansa ennen uunia. Taivaallisen hyvää, vaikka itse sanonkin. :)

Mira

10 kommenttia:

  1. Oi nammmm! En oo kuullukaa tost et vois laittaa enne uunia vaniljarahkaa päälle, tarttee kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä! Rahkaa ja kananmuna, pikkasen sokeria ja sitten levittää sen omppujen päälle ennen paistoa. Tulee tosi raikas ja muhkea samalla, nam. Sopii muuten myös hyvin minkä tahansa täytteen kanssa. :)

      Poista
  2. Kaikki mitä omenasta tehdään on parasta mitä on! Nami! Ja kotimainen omena on se paras!

    VastaaPoista
  3. Your apple pictures are so beautiful...
    Wishing you a wonderful weekend.
    Heidi

    VastaaPoista
  4. oi, nam! nyt kyllä kelpaisi omenapiirakka :)

    ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein tekisi mieli tehdä uusi piirakka. Kiva kun käväisit blogissani, Jenni! :)

      Poista
  5. Hei, olipa huippua löytää sut täältä! Vieläköhän muistat?:) Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki muistan <3 Kiva kun löysit ja kommentoit. :)

      Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)