keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Viinilasillinen vain


Tässä hiukan tunnelmia vielä viime viikonlopulta, kun käväisimme "yksillä". Hyvien juttujen äärellä lopulta yhdet vaihtui kahdeksi. Oli todella tunnelmallista istuskella kivassa ja rauhallisessa ympäristössä, kun ulkona satoi vettä ja tuuli niin vimmatusti. Silloin on kiva olla sisällä ja katsella ulos. Tosin muutamaan hetkeä myöhemmin löysin itseni tärisemästä bussipysäkiltä tukka tuulen tuivertamana ja vaatteet sateesta märkinä. Noh, ei liikaa kivaa yhteen iltaan niin pysyy maailma raiteillaan.:) 


Palasin viikonlopun tunnelmiin, koska tämmöistä hurlumhei-vauhtia viikko tosiaankin on taas kohta viikonlopussa. Viikot menee ihan järkyttävän nopeaan! Päivät vain seuraa toisiaan. 

Toivoisin, että ehtisin pysähtyä, mutta sitten kun pysähdyn, toivon jo olevani liikkeellä.  

Miranen :)

8 kommenttia:

 1. Sama tunne täällä. Välillä tuntuu, että miten aina voi olla perjantai.. Aika vaan hurahtaa nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reetta, hyvä että muillakin on samoja tuntemuksia :) Toisaalta se on varmaan hyväkin, että aika kuluu nopeasti. Mutta toisaalta taas ei...

   Poista
 2. Onpa kaunis paikka ja tuo mahtipontinen peili! Se on surullista että aika kuluu nopeasti, meillä myös ja iän ja lasten kanssa vielä nopeammin. Elämä menee nopeasti ohi. Haikeeta mutta totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi pitäisikin muistaa nauttia jokaisesta pienestä hetkestä! Kun vaan ehtisi muistaa senkin...

   Poista
 3. What a beautiful place to dine....Have a great weekend!
  Heidi

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)