sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kattaus yhdelle







Kyllä on yksinään kotona heiluvalla naikkosella halvat huvit - kuvata ruokaa sen jäähtymispisteeseen asti. (Tarkennus: Lähinnä siis salaatissa olleen kanan jäähtymiseen, salaattia en sentään lämmittänyt.) Noh, herkullista tuo oli, tahdon huomauttaa, että kanan tummat kohdat eivät ole palaneita kohtia, vaan maustetta. Onnistuin kerrankin hyvin maustamaan maustamatonta kanaa, ne valmiiksi marinoidut kun eivät ole olleet herkkuani enää pitkään aikaan. Mutta se itse marinointi on ollut haastavaa silti. Nyt siis onnistui aika yksinkertaisella reseptillä: oliiviöljyä, paprikajauhetta ja italialaista yrtti-marinointi-maustetta a ja ripaus suolaa. Nam!

Kyllähän sitä mielellään kahdelle pöydän kattaa, yksin tuonkin rehukasan napostelu oli aika tylsää... Onneksi saan nyt sunnuntaina ukkelin takaisin kotiin. :)

Mira


12 kommenttia:

  1. Mums näyttääpä hyvältä! :p mä en kyl oo vieläkään onnistunut maustamaan sitä maustamatonta kanaa oikein ja siitä tulee aina liian kuivaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on haastavaa!! Mut tuli hyvää, juuri sopivaa kerrankin. :)

      Poista
  2. Nam nam näyttää hyvältä! Munkin tarvisi siirtyä niistä marinoiduista pois, mutta tuntuu se maustaminen tosiaan haastavalta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen jättämään marinoidut kauppaan, vaikka se onkin haastavaa, niin kyllä se makukin paranee, eikä mene mahakaan niin sekaisin kuin lisäainepommeista. :)

      Poista
  3. Namm! Mitä ruokaa! :) Heti tuli nälkä!

    VastaaPoista
  4. oi namnam♥

    http://inka-allornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Hei sulle on haaste mun blogissa; http://asyoungasufeel.blogspot.fi/2013/04/5-things-i-couldnt-live-without.html. Käyhän kurkkaamas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Krista! Mahtavaa, täytyy tarttua jossain vaiheessa haasteeseen.

      Poista
  6. Söin tänään ihan tismalleen samaa ruokaa mutta se ei todellakaan näyttäny noin hyvältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas tämä kiva kommentti! Pitäisiköhän hakeutua Masterchefiin ensi kaudelle? ;D

      Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)