perjantai 28. syyskuuta 2012

Pirteitä syksyn makuja (pakkasesta)


Juoksulenkin jälkeinen lempparijuoma tai välipala on ehdottomasti raikas mustikkapirtelö. Rahkaa, hiukan jugurttia, hunajaa, mustikkahilloa ja jäisiä mustikoita, lurps.Todellakin superfoodia. 


7 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Tulin just juoksulenkiltä ja istun täällä koneen äärellä smoothie kourassa. Kippistä vaan ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäs sattui hyvin tämän postauksen kanssa. ;) Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Nammm! Marjat on kyllä hyviä luonnonjukurtin kans tai ihan sellasenaan mut ne maksaa vaikka kuinka!! :( Mustikoi tietty ois saanu ilmatteeks jos ois vaan jaksanu poimii niitä......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä poimin osan itse ja loput poimi ihku iskä. :) Huomaan vaan, että syksyllä näitä tulee syötyä ja sitten tulee pitkä tauko, kun yrittää epätoivoisesti säästellä jäljellä olevia marjoja!

   Poista
 3. Mullakin toimii juuri samanlainen sekoitus aina lenkin jälkeen tai muuten vain välipalana. Hyvää ja terveellistä! Nyt on ihana hyödyntää loppukesällä poimittuja mustikoita, kun niitä vielä pakastimessa on jäljellä jonkin verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta Hanna, terveellistä ja hyvää! Tää on niin loistava herkku myös silloin, kun makean nälkä iskee. Mutta palautusjuomana tosi piristävä ja raikas. :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)