maanantai 3. syyskuuta 2012

Onko jo syksy?


Tai paremminkin "Joko on syksy?" Nimittäin itse olen alkanut odottaa syksyä vuosi vuodelta enemmän. Pidän kesästä, mutta parhaat fiilistelyt teen syksyllä. Tosin nyt kaupungissa betoniviidakossa luonnosta ei pääse nauttimaan muutoin kuin räntäsateiden muodossa... Mutta pitäisi tehdä luontoon retkiä ja nuuhkia sitä ihanan kirpeää ja syksyistä tuoksua, rauhoittua kuuntelemaan sateen ropinaa ikkunaa vasten, sytyttää pari kynttilää. Katsoa uusimpia syksyn sarjoja (tai sitten vaan tyytyä vanhoihin lemppareihin) ihan rauhassa potematta huonoa omaatuntoa siitä, ettei ole ollut nauttimassa auringosta (vaikka aurinkoiset syksypäivät ovat kyllä juuri niitä parhaita!) Eikä ainakaan masennella siitä, että kesä on ohi. Kyllä se kesäkin vielä takaisin tulee.
Myönnettäköön, että nämä kuvat on napattu jo muutamia viikkoja sitten, joten todellisuus luonnossa voi olla jo kellertävämpi. ;) Pakko oli tähän Bulgaria-hypetyksen väliin tehdä myös pieni syksy-muistelokin, ettei ihan unohdu kotimaankin ihanuudet.

Syksystä tykkäilevä,
Mira

6 kommenttia:

 1. Kyllä mullekin syksy jo kelpaa, mutta se tietää kiireitä myös noin muuten. Pitäisi vihdoinkin alkaa opiskelemaan ihan kunnolla.

  Syksyinen luonto on kyllä ihana! Varsinkin kirpeänraikas metsän tuoksu. Pitäisikin lähteä joku päivä metsään käppäilemään, rentoutuisi näistä kiireistä muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Tsemppiä opintoihin Elisa! ;) You can do it! Syksystä tulee kyllä mulle vielä mieleen kouluun meneminen ja kaikki siihen liittyvä. Saanko ostaa uuden penaalin töihin? Joo. Hauskaahan se on, kun taas tulee vähän kiirus ja paljon kaikkea uutta elämään. Kiireen keskellä on paljon tehokkaampikin. Ainakin minä olen. :) Ja nytkin on ulkona niin kaunis ja aurinkoinen sää, että ihmettelen kovasti mitä täällä sisällä teen. Luontoon mars!

   Poista
 2. Nice nature serie, I enjoy watching your photo, nice work ;)

  VastaaPoista
 3. Hello,
  I just found your blog and your pics are very beautiful. I am following now and will stop by again. Have a great weekend.
  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Heidi! Thank you for your kind words! I'm still learning to photograph (and blog), so it's nice to have encouraging feedback. Nice to have you as a follower!

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)