sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Pyynikin munkit


Tampere-päivän kunniaksi pyyhälsimme Pyynikin Näkörornille legendaarisille munkkikaffeille. Olemme olleet tamperelaisia jo/vain viisi vuotta, mutta ikinä emme ole häpeäksemme tornissa käyneet sisällä asti, tai edes munkkeja maistamassa alakerran kahvilassa. Nyt sitten oli korkea aika! Onneksemme paikka oli täynnä hilpeitä tamperelaisia, sillä näkötorniin oli ilmainen pääsy (tosin maksu ei muutoinkaan ole kovin huimaava). Tamperelaiset ovat ihania, koska lähestulkoon jokainen hymyili ystävällisesti, vaikka jonot olivat munkkikahvilaan pitkät. Semmosia ne nääs on. 

Klikkaa kuva isommaksi :)


Tampereella Pyynikki on muutenkin niin kaunis paikka vanhoine taloineen, täytyisi joskus käydä pienillä kujilla kuvaamassa herkullisia pastellinsävyisiä taloja. :)

Mira

6 kommenttia:

 1. No oliko nuo munkit sitten niin hyviä ku sanovat?;) Alko kyllä tekee mieli iha hirveesti mieli munkkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin turkulaiselle sanon että no oli ne! :D Munkit oli tuoreita ja hyviä, mutta jostain syystä olin vissiin haudutellut ajatusta herkkumunkeista päässäni jo niin monta vuotta, että mielikuvitusmunkki oli maukkaampaa. :) Siis ihan tavallista munkkia se mun suuhun oli. ;) (Vissiin en oo vielä tarpeeksi tamperelaistunut, kun en hoksaa tästä valehdella :D) Kahvi oli kyllä mainitsemisen arvoista! Sekin on kuulemma erikseen jauhatettua juuri tuonne.

   Poista
 2. No nyt tuli Tampere-ikävä! Asuin siellä ennen viisi vuotta, mutta nyt en ole pariin vuoteen käynyt. Täytyy paikata tämä epäkohta pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saija! Paikkaa ihmeessä tilanne pian, Tampere on kyllä ihana kaupunki. Vanhana tamperelaisena täällä vierailu varmaan herättääkin nostalgisia fiiliksiä. :) Jotenkin vaan tuntuu, etten osaa täällä hyödyntää kaikkia kaupungin ihanuuksia. Pitäisi skarpata itsekin!

   Poista
 3. Rakastan tota paikkaa, paras ja tunnelmallisin kahvila Tampereella, pitäis vaan muistaa käydä useemmin :D Ja haha nauroin tota sun ekan kommentin vastausta, noi munkithan ON parhaita ikinä!! :D Oot syöny jotain eilisiä munkkeja tai jotain jos noi ei ollu sun mielestä maailman parhaita :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voit olla oikeassa Anniinamaaria! Ehkäpä tosiaan makunystyräni olivat vinksallaan sinä päivänä kun munkkeja maistoin. Täytynee testata uudestaan ja tehdä korjausarvio.;)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)