tiistai 25. syyskuuta 2012

Terveisiä viltin alta... en ole kipeä, tykkään vaan hengailla viltin alla sohvalla. :) Ostin uuden viltin, se on ainakin toistaiseksi tuommoinen halattavan pehmeä (eikä vielä edes kissan karvoissa). Juuri semmoinen käpertymiseen soveltuva!


Mira :)

8 kommenttia:

 1. Hih, mä tykkään myös makoilla viltin alla sohvalla. Se on jotenkin niin rentouttavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reetta, olet todellakin oikeassa. Sitä se kyllä ehdottomasti on, rentouttavaa!

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallinen kuva ♥ Parasta syksyssä ovatkin juuri ne hetket, kun pötköttää viltin alla sohvan nurkassa hyvän kirjan ja teekupposen kera. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! :) Syksyssä on ihanaa tunnelmoida, varsinkin jos ulkona sataa (olettaen, että itse on sisällä lämpimässä viltin alla). Ja hei, kiva kun kommentoit, niin löysin blogiisi!

   Poista
 3. Oi mitä tunnelmointikuvia- ja postauksia :) Sohvalla viltin alla makoilu on kyllä aivan parasta, vielä kun höyryävän teekupin saa kätösiin ;)

  Utelisin muuten tuosta muissakin postauksissa vilahtaneesta Riviera Maisonin (?) Especially for you-tarjottimesta, onko sen hankkimisesta jo aikaa? Olen etsinyt juuri sitä, mutta sitä ei taida olla enää myynnissä :/ Ostin kyllä juuri yhden toisen RM:n tarjottimen aamupalailua ja muuta varten, tuo olisi näppärän kokoinen sitten muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelmointi on niin syksyn juttu. Itse nautiskelin kaakaota tuona kuvausiltana, vaikka muutoin tee kyllä on aina juuri tuohon tullemaan sopivampi juoma. :)

   Nappasin tuon tarjottimen alennusmyynnistä jostakin Tampereen pikkukaupasta vain viikko sitten, oli viimeinen alelaarissa kasan alla. Merkkiä en noteerannut (eikä sitä tarjottimessa lue.)Hintakin oli niin kepeä, että en usko olevan Riviera Maisonia, mutta kiva kaikista huolimatta, juuri samaa tyyliä. :) Harmi, ettei etsimääsi tarjoitinta ole löytynyt! Pidän peukkuja tarjottimen löytymiselle. :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)