sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Iltalenkillä värien keskellä


Käväisimme lauantai-iltana ihastuttavan ystäväiseni ja hänen (myös kovin ihastuttavan) koirasensa kanssa iltalenkillä, vaikka olin juuri päivällä huhkinut lihakseni kipeiksi Tabatha ja CXworx-jumpassa päivällä... (Sattuu vieläkin, jokainen lihas huutaa armoa ja kavahtaa joka kerta, kun edes ajattelen koko jumppaa.) Noh, lenkin idea olikin lähinnä vaihtaa kuulumisia ja ottaa muutamia kivoja kuvia kauniin värisistä lehdistä puissa, joten mikään urheilullinen suoritus tämä ei ollut.:)   
Syksy on pitkällä. Nautitaan siitä. :)

Mira

10 kommenttia:

 1. Vau mitä kuvia Mira! Ja onhan se syksy sielläkin jo aikas pitkällä ;)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoa Pieni Lintu! Alkoi jo hiukan hämärtää, joten tunnelma oli kiva. Toisaalta taas kuvien ottaminen paljon haasteellisempaa. :)

   Poista
 3. No onpa jo syksyistä! Täällä lehdet ovat vielä puissa ja värit tosi vaaleita. Jännä juttu. Mahtavia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Teillä on siis vielä väriloisto siellä edessä! Harmikseni huomasin, että jotkut puut ovat jo kokonaan pudottaneet lehtensä. Nopeasti etenee tämä syksy! Kumpa syksy pysyisi pitkään tälläisenä värikkäänä.

   Poista
 4. Kyllä, ei tässä muu auta kun nauttia vain :) Onneksi kauniit värit auttavat aika kivasti asiassa. Mukavaa tiistaipäivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, nyt vielä kannattaa nauttia tästä kivasta syksystä. :) On syksylläkin hyvät puolensa, ja yksi niistä on ehdottomasti kauniit värit. Kivaa tiistaita myös sinne, Ansku! :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! Ja linssilude-Rockykin on päässyt edustamaan :) Kiitti köpöttelyseurasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihana Kiira <3 Köpöttelyseura oli oikein mukavaa, ei meinannut muistaa edes kuvata kun höpötytti niin. ;) Hännänhuiskutuksia Rockylle!

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)