sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Piironki


Meidän olohuoneessa asuu valkoinen piironki tai lipasto. Mikälie. Se on ihan mun lemppari. Tämä valkoinen asukas on ikivanha, äidilläkin aikoinaan ollut ja sittemmin mukaan vanhempien luota varastettu. Ikeasta ostin uudet vetimet ja valkoinen pieni lipasto sai ihan uuden ulkoasun. Eipä tuo jo hiukan kulunut ja kolhuja saanut lastulevystä tehty lipasto mitenkään ihmeellinen design-kapistus ole, mutta jotenkin vaan lemppari. :)


 Ostin vastikään olohuoneen rahille valkoisen tarjottimen, se on siinä aika näppärä.Mira

 PS. Aiheesta kolmanteen, varattiin juuri hotellit joulukuun Thaimaan reissulle. Jihuu!

6 kommenttia:

 1. Ompa kiva piironki! Ja woop,woop huippua että pääsette Thaikkuihin! ^^

  VastaaPoista
 2. I like it soooo much! Ja vielä enemmän tykkään siitä hotellien varaamisesta. Tulee huippu loma :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniilta tuo piironki näyttääkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Olen siitä jotenkin sairaalloisen ylpeä, vaikkei se edes ole mitenkään kovin kummoinen lopulta. Mutta kiva silti. Kiva kun käväisit, niin löysin blogiisi!

   Poista
 4. Eikä, nyt olen kyllä älyttömän kateellinen Thaimaa-lomasta! Varsinkin juuri tänään, kun joudun liikkumaan erityisen paljon tuolla ihanassa syyssäässä... -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kyllä mun syyspäivää niin lämmitti kun selailtiin niitä hotelleja ja suunniteltiin matkaa... Huippu reissu tulossa, vaikka päädyttiin lopulta ihan eri kohteeseen kuin mitä aiemmin pitkään ajateltiin. :) Vielä täytyy joku toinen sateinen päivä valikoida samaan hommaan, koska vielä on pariksi päiväksi hotelli Bangkokista varaamatta.

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)