torstai 27. syyskuuta 2012

Tuikkukippo-sisustajan uusin hankintaSe on uusi tuikkukipposeni. :) En ole mitenkään erikoinen sisustaja, pieneen kaksioomme en ole hankkinut huonekaluja mitenkään erikoisesti valikoiden, vaan rehellisesti sanoen hintalappua tuijotellen (ja nimenomaan sitä edullisinta hintalappua). Mutta eipä oikein väliaikaiseen opiskelija-asuntoon ole jaksanut panostaa, kun kerran sille halppislinjalle lähti. Olemmekin päättäneet, että kun tästä pois muutamme, lähes kaikki huonekalut joutavat kaatopaikalle. (Muutosta tulee siis helppo, jihuu!) Odotankin hurjasti sitä, että päästään muuttamaan ja pääsen hankkimaan semmoisia huonekaluja, joita oikeasti haluan. Koska huonekaluihin ei ole vielä lupa tuhlata ja siitä huolimatta naisille tyypillinen "pesänrakennusvimma" on kroonista, näkyy se pienenä tilpehöörinä pitkin kämppää. 


Tunnustaudunkin olevani tämmöinen tuikkukippo-sisustaja, kippoja on nurkat ja kaikki tasot pullollaan. Silti pitää aina hankkia lisää. On se kumma. Ja varsinkin syksyllä ja joulun aikaan kippojenkuppojenkynttilöiden määrä maksimoituu tässä taloudessa! Ihailenkin niitä, jotka pystyvät pitämään asuntonsa hillittynä sisustukseltaan. Itseltäni tuskin onnistuu jatkossakaan minimalismiin suuntautuminen...  Kuvissa on myös uusi tarjotin, joka jo aiemmin vilahtikin kuvissa.Kylläpä muuten nyt näitä tunnelmointi-päivityksiä samasta sohvannurkasta tuleekin tiuhaan tahtiin tästä tuutista. ;) Kertoo vissiin siitä, mitä teen syksyisinä iltoina... Tai siitä, ettei näiden neliöiden sisään mahdu kovinkaan montaa nurkkaa jossa lymyillä. Se kyllä pitää paikkansa! Jospa tuo sade lakkaisi, niin viitsisi lähteä vähän uloskin pyörimään kameran kanssa.

Mirppunen :)
            6 kommenttia:

 1. Hirvittävän hyvä maku sinulla!! ;) T. samanlaisen kipon omistava! :D
  Tuo käy muuten myös pienenä maljakkona, jos tilanne vaatii!

  Ja niin, nyt syksyllä on vaan niin kiva fiilistellä kotona, ei siitä mihinkään pääse. Ihanat syysillat oikein houkuttelevat sohvannurkkaan kynttilöitä ihastelemaan...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas sattuikin, harvinaisen hyvä maku sinullakin. ;) Tuo on tosiaan juuri sopivan kokoinen monenlaiseen käyttöön, hiukan tavanomaista tuikkukuppia isompi! I love syksy <3

   Poista
 2. Oon kuule samanlaine kipposisustaja :D niit on tääl kaapit pullollaan. Ja en kans oo mikään hillitty sisustaja, ns. krääsää kertyy ain nurkkiin. Mut must semmoset pikkuset tavarat ja muistot on ihania ja tekee kodista persoonallisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että tässä maniasta "kärsii" joku muukin. ;) Hillitty on kaunista, mutta toisaalta on se rönsyileväkin. :) Mistä sen oman kultaisen keskitien sitten löytäisi!

   Poista
 3. ihania tunnelmakuvia! joskus olen kokeillut kuvata kynttilänvalossa, mutta lopputulos ei ikinä vastaa todellisuutta niinkun näissä, upeita:)

  Ida/
  http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ida piristävästä kommentistasi! Itsekin vasta harjoittelen kuvaamista ja kovasti vielä kehittymistä kaipaan, joten kaikki rohkaisevat kommentit ovat kivoja :) Kiva kun jätit kommentin, niin löysin blogiisi!

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)