torstai 14. helmikuuta 2013

Herkuton helmikuu?Meidän helmikuu on alkanut yhdessä suhteessa huonosti. Me ollaan herkuteltu. Ihan liikaa. Täytyisi lopettaa. Tai edes yrittää loppukuu mennä vähän kevyemmällä linjalla. Mutta kun se suklaakakku huutaa nimeäni... Ja tänäänkin on ystävänpäivä. (Söin kakkua töissä. KAHDESTI.) Ja kahvitunnillekin lähdin kun joku kertoi, että taukohuoneessa on karkkia. Minä niin vannoin, että tämä on herkuton helmikuu.

Mutta mitäs sen on väliä, kun on tämmöinen herkkusuu! :)

KEEP 
CALM 
AND 
HAVE 
SOME CANDY. 

Mira

10 kommenttia:

 1. Ihanaa! Meitä on siis kaksi! Mieki eilen treenin jälkee päätin, että en enää hairahdu herkkuihin! Vaan kappas, kun ruokalassa oli ruoan yhteydessä jälkiruoaksi suukko, en enää voinukaan vastustaa kiusausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkusuita, keitäs muita ;) Helmikuu on jotenkin niin herkullinen, laskiainen, runeberginpäivä, (synttärit), ystävänpäivä, kaikkea!

   Poista
  2. Niimpä! Kumpa se painottuisi vain helmikuuhun! Minusta tuntuu, että aina on hyvä syy herkutella.. :D

   Poista
  3. No mutta kyllähän ne syyt aina löytää. ;) Ja onhan se herkuttelu yksi tärkeä osa nautinnollista elämää. Ei siis morkkiksia ei ei!

   Poista
 2. Oi kun on herkun näköistä! Minäkin olen ajoittain kauhea herkkusuu ja silloin tulee syötyä ihan liikaa kaikkea herkkua (ah kuin terveellistä♥) :)
  Ihana blogi muutenkin :)

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, että se oli oikein herkullista. :) Olen aika hyvin saanut itseni pidettyä herkuista erossa, mutta kauheaa, miten se repsahtaminen sitten onkaan kokonaisvaltaista kun se kerran alkaa. ;D Mutta kyllä sitä pitää ja saa herkutella. Elämästä pitää nauttia. :) Ja kiitos Taru kauniista sanoistasi!

   Poista
 3. Tääl on kans yks herkkuperse mikä ei voi ikinä kieltäytyy pullasta :D pe asti oon vetäny laskiaspullia(pakkohan ne jonkun oli syödä) Mut toi on niin totta. Helmikuus vaan on liikaa pulla ja torttupäiviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eihän sitä voi kieltäytyä... Maaliskuu olkoon siis minimaalinen herkkujen suhteen?

   Poista
 4. Näyttää superherkulta!! Ihminen on inhimillinen, välillä vaan repsahtaa. Niin mullekin käy!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)